The Sopranos Tour

Køb billetter nu
The Sopranos Tour NY

The Sopranos Tour giver dig mulighed for at fordybe dig i Tony Sopranos og hans families verden. Under busturen kommer du forbi mere end 40 optagelsessteder fra den berømte serie, og du vil lære alt om Soprano-familien. Sæt dig på Tonys plads på Holsten´s Diner, få en drink på Bada Bing! og få taget et billede med en skuespiller fra serien, som også vil guide.

Book dine billetter til The Sopranos Tour her

The Life of the Sopranos

The New York Sopranos tour begynder på hjørnet af 7th Avenue og 39th Street, hvor du møder din guide foran statuen af en stor knap og nål. Tourguiden er en skuespiller, der havde en rolle i serien eller spillede med som statist, hvilket giver dig endnu mere viden om the Sopranos. Når du er kommet op i bussen, kører du videre mod New Jersey. Ligesom i introen til serien ser du Manhattans skyline og udgangen af Lincoln-tunnellen. Derefter kommer du forbi steder som Pizza Land, Muffler Man, St. Cecilia´s Parish og Pulaski Skyway-rampen, der ses i slutningen af hvert afsnit.

The Sopranos Tour - Holstens The Sopranos Tour - Muffler Man

The Sopranos Tour varer ca. 4 timer og stopper flere steder. Du kan besøge den berygtede stripklub Satin Dolls (Bada Bing!), som stadig er en stripklub i dag, og gå til Holsten´s Diner. På dineren kan du bestille noget at spise og tage plads i den bås, hvor den sidste scene blev optaget.

Erics tip: Jeg anbefaler at se et par episoder af The Sopranos før touren, specielt finale afsnittet. Det er godt at opfriske hukommelsen hvis det er længe siden du har set serien. På denne måde vil det være nemmere at genkende scenerne, som din guide snakker om gennem touren.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du en kupon, som du kan udskrive og bruge som billet til turen eller vise på din smartphone som mobilbillet.

Varighed: Omkring 4 timer
Afgangsted: På hjørnet af 7th Avenue og 39th Street
Afgangstid: 10.00 eller 14.00

Book dine billetter til The Sopranos Tour her

Sopranos Tour - Bada Bing Sopranos Tour - Indenfor

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev