Transfer fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

Transfer fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

Der er ikke så mange muligheder, når det kommer til transfer fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark. LaGuardia ligger i staten New York, og Newark ligger i staten New Jersey. Taxachaufførerne har ret til at opkræve en særlig afgift på på strækninger mellem stater, og det kan derfor blive dyrt med taxa. Der går ingen tog eller direkte busser mellem de to lufthavne. Den bedste løsning er derfor at booke en privat bil eller minibus på forhånd, hvilket er billigere end at tage en taxa.

Hvordan booker jeg transfer i privat bil eller minibus (car service)?

Det er ikke blot billigere at bestille transport i en privat bil eller minibus på forhånd, men det sparer dig også tid og bekymring. Du skal udfylde oplysninger om dit fly, når du booker den private transfer fra Newark Airport (EWR) til LaGuardia (LGA) eller vice versa.

Du kan vælge enten en Sedan med plads til maks. 3 passagerer, en mini van til maks. 5 passagerer eller en minibus til maks. 9 passagerer. Det eneste, du skal gøre, er at vise chaufføren dit værdibevis (som du får tilsendt via e-mail og kan printe ud).

Bemærk venligst, at dette er privat transport mellem de to lufthavne, og det vil sige, at du betaler det samme, uanset hvor mange personer du rejser med. Derfor bliver prisen per person lavere, jo flere du rejser sammen med.

Transportmuligheder

EWR til LGA / LGA til EWR i en Sedan (op til 3 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en Sedan her

EWR til LGA / LGA til EWR i en mini van (op til 5 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en mini van her

EWR til LGA / LGA til EWR i en minibus (op til 9 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en minibus her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev