TSX Broadway

TSX Broadway

TSX Broadway er en skyskraber på Times Square, der huser butikker, et hotel og Palace Theatre, et af Times Squares ældste teatre. Det unikke TSX Times Square har 46 etager og ligger mellem 46th og 47th Street, overfor de famøse ‘Red Stairs’. Desuden har dette underholdnings-center den største udendørs terrasse på Times Square og et unikt indendørs og udendørs spillested.

TSZ Broadway vil åbne dørene i 2024

TSX Broadway

De første etager i TSX Broadway er fyldt med butikker, som man kan komme til direkte fra Times Square. Over butikkerne finder du Entertainment Stage, og bagved den, det historiske Palace Theatre. Hele bygningens yderside er dækket af storskærme, der viser de største reklamer på Times Square. Udover dette, så kan du også optræde på det store billboard! Ved hjælp af TSX-appen kan du uploade en 15 sekunders video og få den vist på storskærmen. Dette kan gøres for så lidt som 40 dollars, og priserne varierer alt efter tidspunkt og antal mennesker.

Det er også muligt at spise på TSX Broadways Entertainment House, som også er hjemsted for Times Squares største udendørs terrasse. Etagerne over Entertainment House udgør hotellet.

Teatre i TSX Broadway

TSX Broadway har to teatre: det mere end 100 år gamle Palace Theatre og Entertainment Stage. Under opførelsen blev det gamle Palace Theatre løftet tre etager og ni meter op. Teatrets indre samt lobbyen og backstageområdet er også blevet renoveret. Dette gør det muligt at opføre Broadway-shows der!

På den anden side af Palace Theatre ligger Entertainment Stage. Stedet, som ligger i ni meters højde, kan bruges til forestillinger. Med sine 150 pladser skaber teatret en meget intim atmosfære. Det, der gør det imponerende, er at teatret kan blive synligt for hele Times Square med sine automatiske store døre. Dette giver brands mulighed for at skabe unikke reklamer.

TSX Broadway - teater

Tempo By Hilton New York Times Square

The TSX Broadway hotel har næsten 700 værelser med gulv til loft-vinduer. Fra Tempo By Hilton New York Times Square vil du have en fantastisk udsigt over New Yorks gader eller Times Square. Så snart du forlader hotellet, vil du være på “The Crossroads of the World”. Den udendøres terrasse har også udsigt over Times Square.

Book et værelse på Tempo By Hilton New York Times Square her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev