4th of July i New York 2024

4th of July i New York

Hvert år den 4. juli fejrer man 4th of July eller, som det også kaldes, Independence Day i New York. Independence Day er en af årets vigtigste helligdage i USA, og hvis du er i New York den 4. juli, bør du bestemt tage del i festlighederne. Tag ind og se Macy’s Fourth of July Fireworks, og hav det sjovt med familie og venner.

Contents

Hvad sker der på Independence Day i New York?

Den 4. juli handler om mad og om at hygge sig med familie og venner. Mange newyorkere samles i parker for at grille, og ellers forlader de mange newyorkere byen og tager til Long Island eller Fire Island for at være sammen med familien. Togene, som kører til strandene, er proppede, men der er en afslappet stemning, og ingen har travlt med at komme frem. I byen er den største begivenhed på uafhængighedsdagen Macy’s 4. juli-fyrværkeri.

Erics tip: “I år, i 2024, er fyrværkeriet blevet flyttet fra East River til Hudson River, så det kan være sværere at se fyrværkeriet fra land. Derfor anbefaler jeg at tage på et 4th of July cruise!”

Hvad kan man lave på 4th of July i New York?

Mange folk regner med, der er en parade eller lignende på 4th of July i New York. Det er ikke tilfældet, men til gengæld har New York et forrygende fyrværkerishow, der tiltrækker hele tre millioner tilskuere. 48.000 stykker fyrværkeri bliver affyret under det 25 minutter lange Macy’s 4th of July fyrværkerishow, som er et af de største af slagsen i verden.

Hvor kan jeg se fyrværkerishowet?

Hvis du er i New York på 4th of July, så må du ikke gå glip af fyrværkerishowet. Det starter omkring klokken 21.15-21.30 på Hudson River omkring Midtown. Fyrværkerishowet ses bedst fra Midtown Manhattan, mellem 14th Street og 34th Street og fra New Jersey. Dog er der 3 millioner tilskuere, og nogle kommer endda så tidligt som klokken 11.00 om formiddagen for at sikre sig en god plads. Hvis det ikke lige er det, du gerne vil bruge det meste af dagen på, så er der andre muligheder for at skaffe en god udsigt til fyrværkerishowet:

Se fyrværkeriet på et cruise

Et cruise er en god måde at fejre Independence Day og nyde fyrværkerishowet på vandet. Mange af disse cruises byder på lidt at spise og premium åben bar og du bliver også forkælet med lidt appetizers og en DJ der står for musikken. Du får en fantastisk udsigt til fyrværkeriet og behøver ikke at bekymre dig om noget som helst.

Book et 4th of July cruises her

4th of July i New York - Cruise 4th of July i New York - Empire State Building

Fester på 4th of July

På uafhængighedsdagen arrangeres der fester på forskellige observationsdæk, tagbarer og steder med udsigt over Hudson River, hvor man kan nyde udsigten til fyrværkerishowet. Nogle fester inkluderer en åben bar og mad.

Læs mere om fester 4th of July her

Hvad er åbent på 4th of July?

4th of July er også en af de få dage på året, hvor mange butikker er lukkede. De fleste (tøj)butikker er lukkede, og det samme er banker, skoler, posthuse og kontorer. Dog holder museer og seværdigheder som for eksempel Top of the Rock og One World Observatory åbent (Empire State Building lukker klokken 19.00).

Hvad kan man forvente af fyrværkerishowet? Se min video herunder:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev