4th of July i New York 2021

4th of July i New York

Hvert år den 4. juli fejrer man 4th of July eller, som det også kaldes, Independence Day i New York. Independence Day er en af årets vigtigste helligdage i USA, og hvis du er i New York den 4. juli, bør du bestemt tage del i festlighederne.

Hvad sker der på Independence Day i New York?

På Independence Day forlader mange newyorkere byen og tager til Long Island eller Fire Island for at grille med familien. Togene, som kører til strandene, er proppede, men der er en afslappet stemning, og ingen har travlt med at komme frem.

4th of July er også en af de få dage på året, hvor mange butikker er lukkede. De fleste (tøj)butikker er lukkede, og det samme er banker, skoler, posthuse og kontorer. Dog holder museer og seværdigheder som for eksempel Top of the Rock og Empire State Building åbent (Empire State Building lukker klokken 19.00).

Hvad kan man lave på 4th of July i New York?

Mange folk regner med, der er en parade eller lignende på 4th of July i New York. Det er ikke tilfældet, men til gengæld har New York et forrygende fyrværkerishow, der tiltrækker hele tre millioner tilskuere. 40.000 stykker fyrværkeri bliver affyret under det 25 minutter lange Macy’s fyrværkerishow, som er et af de største af slagsen i verden.

Hvor kan jeg se fyrværkerishowet?

Hvis du er i New York på 4th of July, så må du ikke gå glip af fyrværkerishowet. Det starter omkring klokken 21.00-21.15 på East River. Fyrværkerishowet ses bedst fra Brooklyn Bridge Park eller fra Lower Manhattan, mellem Manhattan Bridge og færgeterminalen, hvor Staten Island Ferry sejler fra. Dog er der 3 millioner tilskuere, og nogle kommer endda så tidligt som klokken 11.00 om formiddagen for at sikre sig en god plads. Hvis det ikke lige er det, du gerne vil bruge det meste af dagen på, så er der andre muligheder for at skaffe en god udsigt til fyrværkerishowet:

Se fyrværkeriet på et cruise med middag

Et cruise med middag er en god måde at fejre Independence Day og nyde fyrværkerishowet på. Mange af disse cruises byder på en 5-retters middag og premium fri bar. På det luksuriøse cruise bliver der også serveret hors d’oeuvrer, og en DJ står for musikken. Det forventes, at gæsterne har pænt tøj på, og på nogle af yachterne er der kun plads til 200 gæster.

Læs mere om 4th of July cruises her

Cruise om aftenen

Hvis du ikke vil på et cruise med middag, men gerne vil have en fantastisk udsigt til fyrværkerishowet, så foreslår jeg, du tager på et cruise om aftenen uden middag. Disse både sejler omkring klokken 17.00 eller 18.00, og du får således god tid til at nyde New Yorks seværdigheder fra vandsiden, inden fyrværkeriet går i gang. På disse bådture kan du købe mad og drikke ombord, og på nogle af dem er der også underholdning. Det er billigere at tage på en af disse bådture end på et af de ovennævnte cruises med middag.

Læs mere om 4th of July cruises her

Den ultimative 4th of July-oplevelse

Vil du gerne have den ultimative 4th of July-oplevelse? Så er det her arrangement måske lige noget for dig. Det består af et helt dagsprogram med barbecue på en udendørs terrasse med udsigt til Times Square. Bagefter kommer du med på en sightseeing-bustur gennem Lower Manhattan. Dagens højdepunkt er et cruise om aftenen, hvor du kan nyde en middagsbuffet og den fortryllende udsigt til fyrværkerishowet. Der er begrænsede pladser på denne eksklusive tur, og den bliver hurtigt udsolgt. Vent derfor ikke for længe med at bestille dine billetter.

Book billetter til den ultimative 4th of July-oplevelse her

4th of July i New York - Cruise 4th of July i New York - Empire State Building

4th of July at One World Observatory

Billetterne til 4th of July 2021 kan ikke købes endnu. Send mig en e-mail, hvis du gerne vil have besked, når billetterne kommer til salg: [email protected]

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv og unik oplevelse den 4. juli, så kan jeg anbefale dig at købe billetter til 4th of July-fejringen i One World Observatory. Her kan du nyde udsigten over fyrværkeriet på East River ovenfra fra One World Trade Center, som er et fantastisk udsigtspunkt! Du får god valuta for pengene, og du kan tage hele familien med til arrangementet. En drink er inkluderet, og du kan købe yderligere drikkevarer og amerikanske snacks ved siden af. Sørg for at sikre dig en plads ved vinduerne i god tid, så du er sikker på at få den bedst mulige udsigt over det imponerende fyrværkerishow!

Book dine billetter til fejring af 4th of July i One World Observatory

4th of July i Empire State Building

Billetterne til 4th of July 2021 kommer til at koste over 500 $ stykket, og de kan ikke købes endnu. Send mig en e-mail, hvis du gerne vil have besked, når billetterne kommer til salg: [email protected]

Empire State Building slår dørene op til en eksklusiv fejring af 4th of July i New York. Aftenen starter på 80. etage, hvor du bliver budt velkommen med hors d’oeuvrer og fri bar. Klokken 21.00 rykker du op på observationsdækket på den 86. etage, hvor du kan nyde en helt uforlignelig udsigt til Macy’s fyrværkerishow.

Book dine billetter til fejring af 4th of July i Empire State Building

Hvad kan man forvente af fyrværkerishowet? Se min video herunder:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter