2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
9/11 Memorial i New York

9/11 Memorial i New York

Køb billetter nu
9/11 Memorial i New York

9/11 Memorial i New York er et mindesmærke på Ground Zero dedikeret til ofrene for angrebene på World Trade Center i 2001 og 1993. Mindesmærket har været åbent for offentligheden siden 11. september 2011, 10-års dagen for terrorangrebet i 2001. Angrebene på World Trade Center kostede i alt næsten 3.000 mennesker livet, og navnene på alle disse står indgraveret i bronze omkring mindesmærket. 9/11 Memorial består af to firkantede vandbassiner, som er bygget præcist, hvor de to tårne ​​stod. Det er et meget bevægende sted med disse to enorme bassiner, der er omgivet af træer. Den sørgmodige stemning bliver yderligere forstærket, når det er mørkt udenfor.

Skal jeg betale entré til 9/11 Memorial?

Nej, det er gratis at besøge 9/11 Memorial.

Hvordan kommer jeg til 9/11 Memorial?

Den nemmeste måde er med subway. Tag linje A, C, J, Z, 2, 3, 4, eller 5 til Fulton Street eller R til Cortland Street. Gå til Church Street, videre nedad Church Street, og drej til højre ved Cortland Street. Du kan også tage linje E til World Trade Center.

Hvornår har 9/11 Memorial åbent?

9/11 Memorial har åbent dagligt fra klokken 07.30 til 21.00. Den 11. september er 9/11 Memorial åbent for offentligheden fra klokken 15.00 til midnat.

Er der nogen guidede ture, jeg kan tage på?

Ja, du kan tage på den officielle 9/11 Memorial Tour. På denne 45 minutter lange tur fører guiden dig rundt om mindesmærket og fortæller om World Trade Center, de begivenheder der fandt sted 11. september 2001 samt om opførelsen af ​​9/11 Memorial.

Du kan også tage på en rundvisning i området omkring Financial District, som var meget berørt af angrebene. Hvis du gerne vil vide mere om 9/11 Memorial og Financial District, kan du tage på guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District.

9/11 Memorial i New York - Om aftenen 9/11 Memorial i New York - Roser

Kan jeg besøge 9/11 Museum?

Ja, du kan besøge 9/11 Museum. Museet ligger samme sted som 9/11 Memorial. På museet kan du se en væg af touchscreens med billeder af ofrene. Når du klikker på billederne, kan du læse om hver af dem. Du kan købe dine 9/11 Museum billetter her.

Kan jeg tage en klapvogn med?

Ja, du må have en klapvogn med på de offentlige arealer, så længe den ikke er i vejen for andre fodgængere.

Kan jeg tage mad og drikkevarer med?

Ja, du må have en lille flaske og en snack med. Vær dog opmærksom på, at dette er et stille sted, hvor det forventes, at folk opfører sig respektfuldt.

9/11 Memorial i New York - Survivor Tree 9/11 Memorial i New York - Ovenfra

Hvad er One World Observatory?

One World Observatory er et observationsdæk ved One World Trade Center. Du kan læse mere om One World Observatory her.

Erics tip: Jeg synes, 9/11 Memorial er et meget imponerende, bevægende og flot designet mindesmærke. Der er ofte pårørende til ofrene for terrorangrebet, som lægger kort og billeder ved navnene på deres kære. Jeg kan nemt bruge en time på at gå rundt ved mindesmærket. I vintermånederne, når det bliver mørkt ret tidligt (omkring klokken 16.30), så er monumentet smukt oplyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter