9/11 Memorial i New York

Køb billetter nu
9/11 Memorial i New York

9/11 Memorial i New York er et mindesmærke på Ground Zero dedikeret til ofrene for terrorangrebene på World Trade Center i 2001 og 1993. Mindesmærket har været åbent for offentligheden siden 11. september 2011, som var 10-års dagen for terrorangrebet i 2001. Angrebene på World Trade Center kostede i alt næsten 3.000 mennesker livet, og navnene på alle ofrene står indgraveret i bronze omkring mindesmærket. 9/11 Memorial består af to firkantede vandbassiner, som er bygget, præcist hvor de to tårne ​​stod. Det er et meget bevægende at stå ved de to enorme bassiner, der er omgivet af træer. Den sørgmodige stemning bliver yderligere forstærket, når det er mørket falder på.

Skal jeg betale entré til 9/11 Memorial?

Nej, det er gratis at besøge 9/11 Memorial.

Hvordan kommer jeg til 9/11 Memorial?

Det er nemmest at komme frem med subway. Tag linje A, C, J, Z, 2, 3, 4, eller 5 til Fulton Street eller R til Cortland Street. Gå til Church Street, videre nedad Church Street, og drej til højre ved Cortland Street. Du kan også tage linje E til World Trade Center.

Hvornår har 9/11 Memorial åbent?

9/11 Memorial har åbent dagligt fra kl. 07.30 til 21.00. Den 11. september er 9/11 Memorial åbent for offentligheden fra kl. 15.00 til midnat.

Er der nogen guidede ture, jeg kan tage på?

Ja, du kan tage på den officielle 9/11 Memorial Tour. På den 45 minutter lange tur leder guiden dig rundt om mindesmærket og fortæller om World Trade Center, de begivenheder der fandt sted 11. september 2001 samt om opførelsen af ​​9/11 Memorial.

Du kan også tage på en rundvisning i området omkring Financial District, som var meget berørt af angrebet. Hvis du gerne vil vide mere om 9/11 Memorial og Financial District, kan du tage på guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District.

Kan jeg besøge 9/11 Museum?

Ja, du kan besøge 9/11 Museum. Museet ligger samme sted som 9/11 Memorial. På museet kan du se en væg af touchscreens med billeder af ofrene. Når du klikker på billederne, kan du læse om hver enkelt person. Køb dine 9/11 Museum billetter, før du rejser til New York.

Må jeg tage en klapvogn med?

Ja, du må have en klapvogn med på de offentlige arealer, så længe den ikke er i vejen for andre fodgængere.

Må jeg tage mad og drikkevarer med?

Ja, du må have en lille flaske og en snack med. Vær dog opmærksom på, at dette er et roligt sted, hvor det forventes, at folk opfører sig respektfuldt.

9/11 Memorial i New York - Survivor Tree 9/11 Memorial i New York - Ovenfra

Hvor finder jeg mere information om Freedom Tower/One World Observatory

På min hjemmeside kan du læse alt om Freedom Tower/One World Observatory.

Hvad er One World Observatory?

One World Observatory er navnet på observationsdækket på 100., 101. og 102. etage af One World Trade Center.

Erics tip: Jeg synes, 9/11 Memorial er et meget imponerende, bevægende og flot designet mindesmærke. Der er ofte pårørende til ofrene for terrorangrebet, som lægger kort og billeder ved navnene på deres kære. Jeg kan nemt bruge en time på at gå rundt ved mindesmærket. I vintermånederne, når det bliver mørkt ret tidligt (omkring kl. 16.30), så er monumentet smukt oplyst.

9/11 Memorial i New York - Om aftenen 9/11 Memorial i New York - Roser

Er det gratis at besøge 9/11 Memorial?

Det er gratis besøge 9/11 Memorial. 9/11 Museum skal du dog betale entré til.

Er 9/11 Memorial værd at besøge?

Ja, 9/11 Memorial er et meget imponerende mindesmærke dedikeret til ofrene for terrorangrebene på World Trade Center. I åbningstiden kan du besøge mindesmærket på egen hånd eller tage på en guidet tur. Læs mine tips.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter