2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
American Museum of Natural History i New York

American Museum of Natural History i New York

Køb billetter nu
American Museum of Natural History in New York

American Museum of Natural History i New York er et af verdens sjoveste og mest lærerige museer. Museet er helt sikkert et besøg værd, især hvis du har børn. Du genkender måske museet fra filmen “Night at the Museum”. Hvad kan du forvente at opleve? Svaret er dinosaurer, dyr i fantastiske 3D-miljøer, jordens historie, en oversigt over forskellige urbefolkninger og meget andet. Museet er meget gammelt og kan tider virker en smule gammeldags, men på en charmerende måde.

Book dine American Museum of Natural History tickets her

Hvad skal jeg se på American Museum of Natural History?

Som alt andet i USA er det her museum stort! Hvis du har en stram tidsplan, så er det en god idé at planlægge på forhånd, hvad du skal se her. Nedenfor er en liste med de afdelinger, jeg bedst kan lide på American Museum of Natural History i New York.

Butterfly Conservatory (2. etage – på samme etage som indgangen)

Åbent fra oktober til maj. Mere end 500 sommerfugle flyver rundt i denne afdeling. I modsætning til de andre dyr på museet er de her sommerfugle sprællevende.

Nordamerikanske pattedyr (1. etage)

Her findes flotte udstoppede dyr, som præsenteres i deres naturlige habitater. Udstillingen er godt lavet og er virkelig fantastisk. Du føler nærmest, at du er i bjergene blandt tigre eller på den afrikanske savanne med antiloperne.

American Museum of Natural History i New York - Diorama American Museum of Natural History i New York - Diorama med pattedyr

Livet i havet (1. etage)

Det er som om, al havets liv er kommet op til overfladen. Det er ikke overraskende, at museet bruger meget tid og energi på denne udstilling. De to spændende livstræer viser evolutionsprocessen på smuk vis og forklarer endda, hvordan man klassificerer nye arter. Her kan du også se havdyr, der er sat op i flotte dioramaer, og en hval i naturlig størrelse, som hænger ned fra loftet.

Verdensrummet (3. etage)

Museet giver ikke blot en overblik over jordens udvikling, men også et indblik i hvad der sker i verdensrummet, og hvordan vores solsystem udforskes. Det er en fantastisk oplevelse at besøge Space Theatre, hvor du nærmest føler, du svæver gennem verdensrummet.

American Museum of Natural History i New York - Livet i havet American Museum of Natural History i New York - Rose Center for Earth and Space

Indfødte amerikanere (3. etage)

Er du interesseret i at se, hvordan de indfødte amerikanere boede? Så skal du besøge “Native American”-udstillingerne. De indeholder en antropologisk oversigt over, hvordan de indfødte amerikanere boede, hvilke redskaber de brugte, og hvordan de overlevede.

Dinosaurer (4. etage)

Museum of Natural History er mest berømt for sin samling af dinosaurer, og den er da også vildt imponerende. Du tror måske ved første øjekast, at alt er lavet i plastik. Ved nærmere eftersyn, og når du læser skiltene, vil du dog kunne se, at det meste skam er ægte nok. Udstillingen er meget lærerig og indeholder masser af information om disse enorme skabninger. I udstillingen vil du også kunne dykke ned i teorierne om, hvordan dinosaurerne uddøde. Desuden bliver du konfronteret med jordens alder, og hvor ung menneskeheden faktisk er med et animeret 24-timers ur, der først har mennesket med i det allersidste minut!

American Museum of Natural History i New York - VIP-tur inden åbningstid American Museum of Natural History i New York - Dinosaur

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bytte til din billet på American Museum of Natural History i New York. Du kan også bytte dit værdibevis til en billet ved at fremvise det på din mobiltelefon.

  • Åbningstider: dagligt fra klokken 10.00-17.45
  • Sted: Central Park West på 79th Street
  • Yderligere: Museet har en garderobe til opbevaring af tasker og jakker, som koster 2 $ per person at benytte.

Køb American Museum of Natural History billetter her

Erics tip: Jeg anbefaler, at du starter dit besøg på museets 4. etage, hvor du finder dinosauerne. Fortsæt derefter ned ad trapperne for at udforske de andre etager, da der ofte er kø til elevatorerne, og det derfor kan kræve meget tid at bruge dem. Entré til American Museum of Natural History i New York er inkluderet i New York Pass og New York Sightseeing Flex Pass.

Måske du også er interesseret i:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter