Bateaux Cruise med frokost i New York

Køb billetter nu
Bateaux Cruise med frokost i New York

På et Bateaux Cruise med frokost i New York kan du kombinere din frokost med sightseeing. Bateaux er den båd, jeg bedst kan lide at spise ombord på. Siderne og taget består af store glaspaneler, hvilket giver dig en forrygende udsigt over Manhattan. Fra hvert et bord på båden kan mange af højdepunkterne på Manhattans skyline tydeligt ses, heriblandt Frihedsgudinden, One World Trade Center og Brooklyn Bridge.

Book billetter til Bateaux Cruise med frokost her

Book billetter til Bateaux Cruise med brunch på søndage her

Frokost-bådtur forbi Frihedsgudinden

Udsigten fra Bateaux-båden er ikke blot sikret med de store glasvinduer, for der er også et udendørs dæk. Du kan dermed stå udenfor og tage et nærmere kig på de imponerende omgivelserne, mens du får lidt frisk luft. Et Bateaux Cruise i New York varer to timer og starter fra Chelsea Piers. Det er en bådtur, der er egnet for folk i alle aldre, så du kan både tage hele familien med, eller du kan gøre det til en romantisk tur med din udkårne. Mens du sætter en 3-retters middag til livs, spiller en pianist Broadway-sange, jazz og blues. Pianisten fortæller desuden sjove ting om de steder, I passerer. Jeg har prøvet flere bådture (med frokost eller middag), og jeg synes Bateaux er en af de flotteste både i New York. En bådtur med frokost er et godt valg, hvis dine aftener allerede er fyldt op med Broadway-musicals, sportskampe og andre aktiviteter. Jeg synes også, man får meget for pengene på denne bådtur.

Bateaux Cruise med frokost i New York - Udsigten Bateaux Cruise med frokost i New York - Romantisk frokost

Erics tip: Jeg blev glædeligt overrasket over denne bådtur med frokost. Du har en god udsigt fra båden, uanset hvor du sidder. Hvis du hellere vil på et cruise om aftenen, så kan du tage på Bateaux Cruise med middag i New York.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan bruge som billet til bådturen.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Afgangstid: kl. 12.00

Book dit Bateaux cruise med frokost her

Book billetter til Bateaux Cruise med brunch på søndage her

Bateaux Cruise med frokost i New York - Frokost Bateaux Cruise med frokost i New York - Frihedsgudinden

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev