Bateaux Cruise med frokost i New York

Køb billetter nu
Bateaux Cruise med frokost i New York

På dette Bateaux Cruise med frokost i New York kan du kombinere din frokost med sightseeing. Bateaux-båden er den båd, jeg bedst kan lide at spise frokost og middag på. Siderne og taget består af store glaspaneler, hvilket giver dig en forrygende udsigt over Manhattan. Fra hvert et bord på båden kan mange af højdepunkterne på Manhattans skyline tydeligt ses, heriblandt Frihedsgudinden, One World Trade Center og Brooklyn Bridge.

Book billetter til Bateaux Cruise med frokost her

Frokost-bådtur forbi Frihedsgudinden

Udsigten fra Bateaux-båden er ikke blot sikret med de store glasvinduer, men også med udendørs dæk. Du kan således stå udenfor og tage et nærmere kig på de imponerende omgivelserne, mens du får lidt frisk luft. Bådturen varer to timer, og den starter fra Chelsea Piers. Det er en bådtur, der er egnet for folk i alle aldre, så du kan både tage hele familien med, eller du kan gøre det til en romantisk tur med din udkårne. Mens du sætter en 3-retters middag til livs, spiller en pianist Broadway-sange, jazz og blues. Pianister fortæller desuden sjove ting om de steder, I passerer. Jeg har prøvet flere bådture (med frokost eller middag), og jeg synes Bateaux-båden er en af de flotteste både i New York. En bådtur med frokost er et godt valg, hvis dine aftener allerede er fyldt op med Broadway-musicals, sportskampe og andre aktiviteter. Jeg synes også, man får meget valuta for pengene på denne bådtur.

Bateaux Cruise med frokost i New York - Udsigten Bateaux Cruise med frokost i New York - Romantisk frokost

Erics tip: Jeg blev glædeligt overrasket over denne bådtur med frokost. Du har en god udsigt på denne båd, uanset hvor du sidder. Hvis du hellere vil på en bådtur om aftenen, så kan du tage på Bateaux Cruise med middag i New York.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til bådturen.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Afgangstid: kl. 12.00

Book dit Bateaux cruise med frokost her

Bateaux Cruise med frokost i New York - Frokost Bateaux Cruise med frokost i New York - Frihedsgudinden

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter