Bateaux New York cruise med middag (3 timer)

Køb billetter nu
Bateaux New York Cruise med middag

Et Bateaux New York cruise med middag byder på den allersmukkeste udsigt over New York. Båden har store panoramavinduer, og så snart du går om bord, mærker du, hvor luksuriøst dette cruise er. Dit bord står klart, og du kan passende starte med en drink. De store og flotte vinduer giver en fantastisk panoramaudsigt. Du er derfor sikret en vidunderlig udsigt over byen, uanset hvilket bord du sidder ved, og det er jo trods alt for udsigtens skyld, du er på et Bateaux Cruise med middag.

 

Book billetter til et Bateaux cruise med middag her

Panoramaudsigt over New York

Ombord på båden sørger et jazzband for diskret baggrundsmusik. På den 3 timer lange bådtur sejler du langs Manhattans spektakulære skyline og forbi berømte attraktioner som Brooklyn Bridge, FN’s hovedkvarter, Empire State Building og den imponerende Frihedsgudinde. New York tager sig faktisk endnu flottere ud, når mørket er faldet på. Du er meget velkommen til at gå udenfor på dækket og tage billeder undervejs, hvis du har lyst til det.

Bateaux New York Cruise med middag - Skyline Bateaux New York Cruise med middag - Udsigt over skylinen

En romantisk aften

Hvis du leder efter en romantisk aften med din elskede, er “Romance Dinner Cruise”-pakken helt sikkert noget for dig! Du får et særligt bord med en flaske mousserende vin, der er blevet afkølet, og den heldige dame får endda en lille buket roser.

Erics tip: Det her cruise med middag er lidt dyrere end andre, men til gengæld er båden også bedre. Fra Bateaux har du den smukkeste udsigt over byen, uanset hvor du sidder. Maden er god, stemningen i top og udsigten helt uforglemmelig.

Bateaux New York Cruise med middag - Romantisk middag Bateaux New York Cruise med middag - Livemusik

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Det skal du vise ved billetskranken, 30 minutter inden du går om bord på båden. Du kan enten printe værdibeviset ud eller vise det på din smartphone.

Båden stævner ud fra Chelsea Pier, som det er nemt at komme til med subway-linje A, C eller E. Det forventes, at du klæder dig pænt, og det er ikke tilladt at være iført sneakers eller jeans på denne bådtur. Det forventes, at mændene har jakke og slips på, men hvis du møder op i en pæn skjorte uden jakke eller slips, så får du stadig lov til at gå om bord. Det gør stemningen festlig, at alle gæsterne har deres stiveste puds på.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Chelsea Pier
  • Afgangstid: dagligt kl. 19.00

Book dine billetter til et Bateaux Cruise med middag her

Bateaux New York Cruise med middag - Udsigt Bateaux New York Cruise med middag - Frihedsgudinden

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev