Bateaux New York cruise med middag (3 timer)

Køb billetter nu
Bateaux New York Cruise med middag

Bateaux New York cruise med middag er den bådtur, der har den smukkeste udsigt over New York. Båden har store panoramavinduer, og så snart du går om bord, mærker du, hvor luksuriøst dette cruise er. Dit bord står klart, og du kan passende skyde aftenen i gang med en drink. De store og flotte vinduer giver en fantastisk panoramaudsigt. De sikrer dig en vidunderlig udsigt over byen, uanset hvilket bord du sidder ved, og det er jo trods alt for udsigtens skyld, du er på et Bateaux Cruise med middag.

Book billetter til Bateaux cruise med middag her

Panoramaudsigt over New York

Inde på båden sørger et jazzband for diskret baggrundsmusik. Det 3 timer lange cruise tager dig langs Manhattans spektakulære skyline og forbi berømte attraktioner som Brooklyn Bridge, FN’s hovedkvarter, Empire State Building og den imponerende Frihedsgudinde. New York tager sig faktisk endnu flottere ud, når mørket er faldet på. Du meget velkommen til at gå udenfor på dækket undervejs og tage billeder, hvis du har lyst til det.

Bateaux New York Cruise med middag - Skyline Bateaux New York Cruise med middag - Udsigt over skylinen

En romantisk aften

Hvis du virkelig vil overraske din udkårne, så er det en “Romance Dinner Cruise”-pakke, du skal købe! Du får et særligt bord med en kold flaske mousserende vin, og den heldige kvinde får endda en buket roser. Jeg tog på denne bådtur sammen med min kone og havde valgt “Romance Dinner Cruise”-pakken’’. Jeg kan godt sige dig, min kone blev meget overrasket, og hun var meget begejstret for det. Det var en rigtig god start på en fantastisk aften!

En 3-retters middag er inkluderet i prisen. Med dette tilbud skal du betale separat for drikkevarer, men priserne er efter New York-standarder ganske rimelige. Det koster 8 $ for en øl, 10 $ for et glas vin og 15 $ for en cocktail. Du kan dog også vælge at købe “First Class”-pakken, der inkluderer fri bar.

Erics tip: Dette cruise med middag er lidt dyrere end andre, men til gengæld er båden også bedre. På denne båd har du den smukkeste udsigt over byen, uanset hvor du sidder. Maden er god, stemningen i top og udsigten helt uforglemmelig.

Bateaux New York Cruise med middag - Romantisk middag Bateaux New York Cruise med middag - Livemusik

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Dette skal du vise ved billetskranken, 30 minutter inden du stiger om bord på båden. Du kan enten printe værdibeviset ud eller vise det på din smartphone.

Båden stævner ud fra Chelsea Pier, som det er nemt at komme til med subway-linjerne A, C og E. Det forventes, at du klæder dig pænt, og det er ikke tilladt at bære sneakers eller jeans på denne bådtur. Det forventes, at mændene har jakke og slips på, men hvis du møder op i en pæn skjorte uden jakke eller slips, så får du stadig lov til at gå om bord. Det gør stemningen festlig, at alle gæsterne har deres stiveste puds på.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Chelsea Pier
  • Afgangstid: dagligt kl. 19.00

Book dine billetter til Bateaux Cruise med middag her

Bateaux New York Cruise med middag - Udsigt Bateaux New York Cruise med middag - Frihedsgudinden

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter