Bedste cupcakes i New York

Køb billetter nu
Bedste cupcakes i New York

New York er bidt af en gal cupcake! Det er ikke længere bare burgere, pizza og hotdogs, de er kendte for i NYC, men også udvalget af lækre og farverige cupcakes. Cupcakes blev for alvor populære takket være tv-serie “Sex and the City”, og derfor er der en naturlig kobling mellem cupcakes og New York. Derfor har jeg her lavet en liste over de bedste cupcakes i New York.

Contents

NY Cupcake Tour

Hvis du gerne vil springe køen over ved nogle autentiske bagerier og prøvesmage nogle af de bedste cupcakes i New York, så er denne Cupcake Tour lige noget for dig. Her tager guiden dig med til flere unikke bagerier i og omkring West Village, hvor du får nogle af bageriernes bedste cupcakes at smage. Undervejs fortæller guiden dig desuden interessante fakta om kvarteret.

Book en Cupcake Tour her

 1. Magnolia Bakery

  Takket være tv-serien Sex and the City er det helt sikkert Magnolia Bakery, der er den mest kendte bagerkæde i New York. Der er adskillige af dem i New York, men det ældste og mest kendte af bagerierne ligger på Bleecker Street.  Du kan se den præcise placering i min gratis Eric’s New York app. Det er en hyggelig butik med en pastelfarvet indretning og mange forskellige lækkerier. En af de mest populære kager er deres Red Velvet cupcake.

  Navnet Red Velvet kommer sig af kagens dybrøde farve. Den rustrøde farve opstår, når kakao, eddike og kærnemælk mikses. Nu om dage føjes også rød farve til blandingen for at få en endnu flotte kulør frem. Det er en rigtig populær smagsvariant både i New York og resten af USA!

  Erics tip: “Min personlige favorit er bananbuddingen. Det er en cremet vaniljebudding med friske vafler og bananer! Magnolia Bakery er yderst populær, så du kan godt forberede dig på, at der er lang kø derhenne.”

  Bedste cupcakes i New York - Magnolia Bakery udefra Bedste cupcakes i New York - Magnolia Bakery

 2. Little Cupcake Bakeshop

  Det hyggelige vintage-tema er virkelig gennemført her. Butikken er co₂-neutral, og de bruger økologiske ingredienser i alle kagerne. Little Cupcake Bakeshop har fokus på bæredygtighed i alt, hvad de gør. En del af deres overskud går til projektet FEED, som har til formål at bekæmpe hungersnød blandt børn verden over. Der er derfor mange gode grunde til at aflægge Little Cupcake Bakeshop et visit. Deres cupcakes er også fantastiske! Little Cupcake Bakeshop byder på et bredt udvalg af cupcakes såsom Mott Street og Peanut Butter & Jelly.

  Bedste cupcakes i New York - Cupcakes hos Little Cupcake Bakeshop Bedste cupcakes i New York - Little Cupcake Bakeshop

 3. Buttercup Bake Shop

  Det glade personale byder dig velkommen i Buttercup Bake Shop, som der er flere afdelinger af på Manhattan. Her er der et en lang række cupcakes at vælge mellem, bl.a. Golden Butter, Lady Baltimore og Red Velvet samt andre fantastisk lækre kager og banana pudding. Det er ikke nemt at vælge!

  Bedste cupcakes i New York - Buttercup Bake Shop Bedste cupcakes i New York - Cupcakes fra Buttercup Bake Shop

 4. Baked by Melissa

  En cupcake er en perfekt lille snack, men med så mange forskellige smagsvariationer er det svært at vælge bare en! Melissa Bushel, ejer af Baked by Melissa, syntes det samme! Derfor skabte hun den perfekte løsning: en mini-cupcake! I 2009 åbnede den første Baked by Melissa åbnede i SoHo, og nu er det allerede blevet til lidt af et cupcake-imperium. Bare i New York er der nu omkring et dusin af butikker rundt i New York.

  Der er ti almindelige smage såsom Tie-Dye, Cookie Dough og Chocolate Chip Pancake. Desuden er der hver måned en ny smagsvariant hver måned, som ofte er inspireret af årstiden.

  Hos baked by Melissa måler en mini-cupcake blot 2.5 cm i diameter, så du kan med god samvittighed købe mere end en.

  Bedste cupcakes i New York - Baked by Melissa mini-cupcakes Bedste cupcakes i New York - Baked by Melissa

 5. Molly’s Cupcakes

  En hyggelig lille butik i West Village. Afdelingen i Chicago har vundet mange priser og fået mange gode anmeldelser. Bl.a. er deres cupcakes blevet udråbt som værende byens bedste. Bageriet i New York bliver ligeledes rost til skyerne

  Historien bag navnet Molly’s Cupcake er lige så sukkersød som de cupcakes, der langes over disken. Navnet er en hyldest til ejerens lærer i 3. klasse, Miss Molly. Miss Molly bagte cupcakes til eleverne, når en af dem havde fødselsdag. For at hædre Molly og for at hjælpe børn går en del af overskuddet til skoler i lokalområdet.

  Hos Molly’s kan du vælge, hvilken smag din cupcake skal have og hvilken frosting og topping, du vil have på. Desuden kan du pynte den med krymmel ved den såkaldte Sprinkle Station. Der er både almindelige og sæsonbestemte smage og også cupcakes, der er veganske eller bagt uden mel. Alle er de super lækre! Blandt bestsellerne er smagene Apple Pie, Peach Cobbler, Pumpkin Spice, Ron Bennington (peanutbutter og chokolade) samt Red Velvet.

  Bedste cupcakes i New York - Molly's Cupcakes Bedste cupcakes i New York - Cupcake fra Molly's Cupcakes

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev