Bedste mexicanske mad i New York

Bedste mexicanske mad i New York

Mexicansk mad er meget populært i New York, og det er derfor, der er så mange restauranter rundt om i byen, der serverer lækre mexicanske retter dagen lang. Jeg har her skrevet om de bedste steder at forkæle smagsløgene med sprøde tacos, lækker guacamole og byens bedste margaritas og tequila.

 1. Cantina Rooftop

  Hvis du er på udkig efter god mexicansk mad til en rimelig pris og med en fin udsigt over byen, så er Cantina Rooftop i Midtown Manhattan lige noget for dig. Rooftop-restauranten er kendt for sine margaritas, men deres guacamole og mexicanske retter med et moderne tvist er lige så lækre. Kokken rejste rundt i Mexico i over et år og besøgte 30 byer for at sikre, at så mange mexicanske smagsoplevelser som muligt blev repræsenteret. På restaurantens trendy tagterrasse kan du nyde empanadas, enchiladas eller tostaditas og ikke mindst udsigten over den oplyste by. Sørg for at booke bord, da den hyggelige rooftop-restaurant er populær.

  Bedste mexicanske mad i New York - Cantina Rooftop Restaurant Bedste mexicanske mad i New York - Udsigt fra Cantina

 2. Tacombi i Fonda Nolita

  Det her er et af de mest cool steder i Nolita. Ejeren af Tacombi begyndte med at lange tacos over disken fra et folkevognsrugbrød i Mexicos Playa del Carmen. Den dag i dag står bussen parkeret på Elizabeth Street, og her minder smagsoplevelsen om den, du ville få på gaderne i Mexico. Allerede ved døren opdager du, at det er et ganske særligt sted. Stemningen er i top, og du kan være sikker på en god oplevelse. Menuen er ikke så stor, men ingredienserne er importeret fra Mexico, og de er altid friske. Bestil en af deres tacos med michelada eller agua fresca, og nyd den hyggelige atmosfære. Det kommer næsten til at føles som at være på en mexicansk strand.

  Bedste mexicanske mad i New York - Tacombi

 3. Dos Caminos

  Dos Caminos er måske den mest berømte mexicanske restaurant i New York, og berømmelsen er ganske velfortjent. Der er fire af disse restauranter på Manhattan, og her kan du nyde typisk mexicansk mad i hyggelige omgivelser. Tjenerne er søde til at forklare om de forskellige retter og ingredienser, så du kan trygt spørge efter anbefalinger. De fleste af de ansatte kan også tale spansk. Her serveres brunch, frokost og middag. Guacamolen er skøn, så den passer til næsten en hvilken som helst ret, både til frokost og aften. Jeg kan især anbefale restauranten i Meatpacking District. Det er et super sted at starte en aften i byen for derefter at tage på en af kvarterets trendy natklubber. Restauranten i SoHo er også et godt valg, og her kan du om sommeren nyde dit måltid ude på den hyggelige terrasse. Der er altid godt fyldt på alle fire restauranter, især i weekenden, så det er en god idé at reservere bord.

 4. Arriba Arriba! West Side

  Arriba Arriba! byder på traditionel mexicansk mad. Det er ikke den mest cool restaurant på Manhattan og heller ikke det bedste sted at tage hen på en romantisk date. Til gengæld er det det perfekte sted at spise et godt mexicansk måltid. Maden er fuld af smag, og det er absolut værd at prøve “Chef Specials”. Stedet er også kendt for sine margaritas. Der er tre forskellige størrelser at vælge mellem (bebé, papá og mamá), og den største er kæmpestor. Fra mandag til fredag mellem klokken 12.00 og 16.00 har de en billig, men god dagsmenu beståenden af en hovedret og en drikkevare. Om aftenen er der en DJ, og de siger selv, at “there is always a party here.”

 5. Rosa Mexicano

  Rosa Mexicano er en klassiker med flere restauranter i USA, hvoraf de tre er i New York. Det er et meget hipt sted, og der er altid en hyggelig stemning. Det er et godt sted at tage hen både med familie og venner og på en date. Guacamolen er en af deres specialiteter, og den indeholder lokale og økologiske ingredienser. De laver den faktisk foran dig, henne ved dit bord. Deres guacamole skulle efter sigende være den bedste i verden, og den er da virkelig også lækker! Deres tampiqueña smager også fantastisk, og hvis du gerne vil have gang i festen, kan du prøvesmage deres tequilaer. De har næsten 100 forskellige at vælge mellem! Jeg anbefaler, du reserverer bord, da på alle tre restauranter altid er fulde.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter