Billeje i New York

Køb billetter nu
Billeje i New York

Billeje i New York er en god måde at udforske staten New York på. Leje af en bil finder oftest sted i JFK- eller Newark Lufthavn. Jeg anbefaler personligt at leje en bil før eller efter dit besøg i New York, så du ikke har bilen mens du er i byen. Trafikken på Manhattan er meget travl, og for en hel dags parkering i parkeringshuset betaler du nemt 50-70 dollars for en hel dag. Derfor er det mere bekvemt at bruge offentligt transport under dit ophold.

Book en lejebil i New York her

Lej en bil i New York

New York City er det dyreste sted at leje en bil i hele USA. En personbil kan nemt koste 100 $ mere om ugen at leje end i andre amerikanske byer. Du kan spare en del penge bare ved at leje en bil lidt udenfor byen. Alligevel er priserne omkring 30% højere end de fleste andre steder i USA.

Billeje i JFK Airport

Hvis du har planer om at leje en bil i New York, og du ankommer til JFK Airport, så kan du hente din lejebil i lufthavnen. Du kommer til biludlejningsfirmaerne ved at tage JFK AirTrain til Federal Circle. Både Howard Beach- og Jamaica-linjen stopper der. Når du er steget af AirTrain kan du enten gå eller tage shuttlebussen det sidste stykke til biludlejningen.

Book en lejebil i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev