Billeje i New York

Køb billetter nu
Billeje i New York

Hvis du har planer om at leje en bil i løbet af din ferie, så anbefaler jeg, du lejer bilen enten før eller efter dit ophold i New York. Manhattan er meget trafikeret mellem kl. 07.30 og 22.30, og det er svært at finde en parkeringsplads. Det kan koste mellem 30 og 50 dollars per dag at parkere i et parkeringshus.

Book en lejebil i New York her

Lej en bil i New York

New York City er det dyreste sted at leje en bil i hele USA. En personbil kan nemt koste 100 $ mere om ugen at leje end i andre amerikanske byer. Du kan spare en del penge bare ved at leje en bil lidt udenfor byen. Alligevel er priserne omkring 30% højere end de fleste andre steder i USA.

Billeje i JFK Airport

Hvis du har planer om at leje en bil i New York, og du ankommer til JFK Airport, så kan du hente din lejebil i lufthavnen. Du kommer til biludlejningsfirmaerne ved at tage JFK AirTrain til Federal Circle. Både Howard Beach- og Jamaica-linjen stopper der. Når du er steget af AirTrain kan du enten gå eller tage shuttlebussen det sidste stykke til biludlejningen.

Book en lejebil i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter