The Nutcracker i New York billetter

Køb billetter nu
The Nutcracker i New York billetter

Køb The Nutcracker i New York tickets, inden du rejser til byen. Det er nemt og sikkert at købe billetter til ballet online. Du kan se New York City Ballet opføre med The Nutcracker (Nøddeknækkeren) fra slutningen af november til starten af januar hvert år. Oplev denne klassiske ballet med musik af Tchaikovsky og med koreografi af Balanchine. Forestillingen foregår på David H. Koch Theatre i Lincoln Center.

Billetterne til 2023 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Køb dine Nutcracker billetter her

Juleshow med New York City Ballet

New York City Ballet optræder med The Nutcracker hvert år ved juletid. Du kommer med garanti i julestemning, hvis du tager ind og ser dette fortryllende show, der er for hele familien. The Nutcracker foregår omkring et stort juletræ, og den handler om den lille Clara, og den nøddeknækker hun får i julegave. Om natten bliver nøddeknækkeren på magisk vis vakt til live, og det samme gør de andre gaver fra under juletræet. Det fører til en konflikt mellem peberkage-soldaterne og de sultne mus. New York City Ballet sørger for du får en fortryllende eftermiddag eller aften med deres fremførelse af denne højtelskede ballet. Der er intet mindre end 90 dansere på scenen og yderligere 50 unge dansere fra The School of American Ballet. Både små og store vil med garanti blive imponerede over dette vidunderlige juleshow.

The Nutcracker i New York billetter - Familiekomsammen The Nutcracker i New York billetter - Blomster

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: ingen. Forestillingen er egnet for alle aldre
  • Varighed: 2 timer
  • Sted: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza

Køb dine Nutcracker billetter her

Har du ikke lyst til at se The Nutcracker?

Se en række andre balletforestillinger her

The Nutcracker i New York billetter - Sne The Nutcracker i New York billetter - Jul

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev