Brunch cruise i New York

Køb billetter nu
Brunch Cruise i New York

Et brunch cruise i New York er lig med en hyggelig weekend med ubegrænsede mimosaer, typiske brunchretter og udsigt over Manhattans skyline. Brunch cruiset er stemningfyldt og sjovt at tage på for venner og par. Stig om bord, nip til din konstant genopfyldte mimosa og dans til DJ´ens livemusik.

Book billetter til bottomless brunch cruise her

Brunch cruise i New York

Den pænt indrettede båd tager dig med over både Hudson River og East River. Du passerer Frihedsgudinden, sejler under de berømte broer og ser Downtown Manhattan fra vandet af.

Tag plads ved dit bord, hvor maden vil blive serveret. Den består af typiske brunchretter, som i sidste ende udgør et fuldt måltid. Nyd chicken & waffles, french toast, cheesecake og meget mere. Under sejlturen sørger personalet for, at dit mimosa glas aldrig er tomt. Foretrækker du noget andet end mimosa? Te, kaffe og juice vil også blive serveret.

Dette brunch cruise i New York er ekstra sjovt at tage på sammen med en gruppe venner eller for et par, der ønsker at nyde den smukke udsigt og musikken fra live DJ´en. Der er ingen dresscode, så du kan komme som du vil. Jeg lagde dig mærke til, at alle havde været opmærksomme på deres outfits.

Brunch Cruise i New York - bord Brunch Cruise i New York - stemning

Erics tip: Dette brunch cruise er bedre end jeg havde forventet. Det var en uventet hyggelig fest tidligt lørdag eftermiddag. En god start på weekenden! Dette cruise virker måske ikke særlig billigt, men de ubegrænsede mimosaer gør det hele værd.

Bottomless brunch cruise billetter

Når du booker, har du valget mellem underdækket og overdækket. Forskellen mellem dem er, at du fra det øverste dæk har direkte adgang til det udendørsdæk. Fra underdækket skal du først op ad en trappe. Udendørsarealet er tilgængeligt for alle og er det perfekte sted at sætte sig ned med en mimosa i hånden på en af loungestolene og nyde udsigten.

Brunch Cruise i New York - Udenfor Brunch Cruise i New York - Frihedsgudinden

Praktisk information

Efter købet modtager du en kupon, som du kan bruge som billet til bådturen.

Du kan komme til Pier 36 ved at tage F-linjen til East Broadway undergrundsstation. Herfra kan du gå til molen på ti minutter. Du kan selvfølgelig også tage en Uber eller Lyft. Brug dette link for at modtage en rabat på 10 $ hos Lyft! Kreditten forbliver gyldig i 15 dage efter kontoen er oprettet. Download appen et par dage før afrejse til New York, så du kan rejse rundt i byen med rabat.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Pier 36 i Lower East Side Manhattan
  • Afgangstid: Lørdag og søndag kl 12.00

Book billetter til Bottomless brunch cruise her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev