Download et kort over MTA New York Subway og Bus 2021

Nedenfor finder du alle kort over New York Subway og Bus i 2021, i hvert af New Yorks boroughs. Kortene er fra MTA (Metropolitan Transportation Authority).

Du kan downloade PDF-kortene ved at klikke på knapperne herunder, og bruge dem, når du transporterer dig rundt i New York. Hvis du gerne vil kunne navigere rundt i NYC, når du er offline, så anbefaler jeg at downloade min app. Her kan du se alle subway-linjer og -stationer i byen. Jeg opdater appen jævnligt. Og hvis du køber dine New York MetroCards via min hjemmeside, så følger der et fysisk kort over NYC’s subway med. Jeg anbefaler, at du bestiller dine MetroCards, inden du rejser, så du kan springe køen ved billetautomaten over.

Kort over New York Subway Kort over Manhattan busser Kort over Brooklyn busser Kort over Bronx busser Kort over Queens busser Kort over Staten Island busser Kort over Staten Island Express busser

Kort over MTA New York Subway og busser

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter