Central Park Zoo billetter

Central Park Zoo billetter

Køb dine Central Park Zoo tickets, inden du rejser til New York, og spar på den måde tid og penge. Central Park Zoo er den mest berømte zoologiske have i New York. Den er ikke så stor, men den byder på nok underholdning til en en hyggelig morgen eller eftermiddag. Især er Central Park Zoo et godt sted at tage hen, hvis du har børn med på din tur til New York. Udover den zoologiske have er der en børnezoo og en 4D-biograf. Den zoologiske have ligger i Central Parks sydøstlige hjørne, ved indgangen til parken (E64th Street).

Køb Central Park Zoo billetter her

Dyr i Central Park Zoo

Central Park Zoo byder på en række eksotiske dyr, såsom sneleoparder, grizzlybjørne, sneaber og søløver. Desuden er der forskellige arter af pingviner, deriblandt kongepingviner. Hver dag kan besøgende se pingvinerne og søløverne blive fodret, og det er meget sjovt at se. Sørg endelig for at gå en tur gennem afdelingen med tropisk regnskov. Her bor der forskellige arter af eksotiske fugle og også lemurer, flagermus og slanger. Udover at kigge på de spændende dyr, kan du også se en 4D-film. Det er en 3D-film, der er tilføjet en ekstra dimension i form af effekter såsom vind og vand, der kan mærkes på kroppen. Det er noget af en oplevelse, men måske lidt skræmmende for helt små børn. Størstedelen af den zoologiske have kan man komme rundt i med barnevogn/klapvogn og i kørestol.

Børnezoo

Lige ved hovedindgangen ligger der en børnezoo ved navn Tisch Children’s Zoo. Adgang til den er inkluderet i billetten til Central Park Zoo. Her må børn klappe dyrene, og mod et mindre beløb kan man også få lov at fodre dyrene. Her er der naturligvis ingen store, farlige dyr som leoparder og grizzlybjørne, men kun mindre dyr såsom får, geder og grise. Her er også en ganske særlig seværdighed: den eneste ko på Manhattan!

Praktisk information

  • Sted: den sydøstlige del af Central Park
  • Åbningstider fra den 3. november 2019 til den 3. april 2020:
    • Dagligt: kl. 10.00-16.30
  • Børn under 3 år kommer gratis ind
  • Disse Central Park Zoo tickets inkluderer entré til Central Park Zoo og Tisch Children’s Zoo
  • Hop-on-hop-off-busser stopper ved Central Park Zoo

Køb Central Park Zoo billetter her

Billetter til Central Park Zoo er med i Sightseeing Flex Pass

Central Park Zoo billetter - Sneleopard Central Park Zoo billetter - Regnskov

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter