Circle Line: Liberty Express Cruise (45 min)

Circle Line Liberty Express Cruise

Circle Line: Liberty Express Cruise er en hurtig og nem måde at opleve Frihedsgudinden tæt på. Bådturen tager 45 minutter og sejler fra Downtown Manhattan direkte til Frihedsgudinden og tilbage igen. Dette Circle Line Cruise byder også på en imponerende udsigt over Manhattans skyline.

Køb dine billetter til Liberty Express Cruise her

Frihedsgudinden på tæt hold

Med afgang fra fra Battery Park sejler Liberty Express direkte til Frihedsgudinden. Under bådturen i New York vil guiden om bord fortælle om dette frihedssymbol, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål om byen. Når båden nærmer sig Frihedsgudinden, sænker den farten, så du kan tage det helt perfekte billede. Derefter vender båden om og sejler tilbage til Downtown Manhattan. Husk at nyde udsigten undervejs!
Erics Tip: Hvis du befinder dig i Downtown Manhattan og drømmer om at se Frihedsgudinden tæt på, så er dette den perfekte kombination. Liberty Express Cruise er det eneste Circle Line cruise, som har afgang fra Battery Park og som kun tager 45 minutter!

Praktisk Information

Du kan købe billetter til en bestemt afgang. Efter køb modtager du en voucher på mail. Med denne voucher (som du kan vise på telefon eller print) kan du hente dine billetter ved billetlugen. Bemærk: båden stopper ikke ved Liberty Island, så du kan ikke stå af ved Frihedsgudinden.

Bådturen til Frihedsgudinden afgår fra Battery Park, som ligger i det sydlige Manhattan. Terminalen ligger ved Slip 6, som er molen med den hvide bygning. Du kan nemt kommer dertil ved at tage metroen til Bowling Green eller Whitewall Street.

  • Varighed: 45 minutter
  • Afgangssted: Battery Park Slip 6
  • Afgangstider:
    • 15. april – 30. december: Hver time mellem 11:00 og 18:00
    • 23. maj – 6. september: også 19:00
  • Ankom til tiden for at få de gode pladser

Køb dine billetter til Liberty Express Cruise her

Circle Line Liberty Express Cruise - Frihedsgudinden Circle Line Liberty Express Cruise - Skyline

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev