Dagstur til Bear Mountain fra New York

Køb billetter nu
Dagstur til Bear Mountain i New York

En dagstur til Bear Mountain fra New York er perfekt, hvis du gerne vil undslippe byen og nyde naturen for en stund på din storbyferie. New York er kendt for sine indian summers, og det smukke Bear Mountain er et godt sted at nyde det milde vejr og efterårets flammehav. Hvis du er på Manhattan i efteråret, så er det fantastisk at opleve årstidernes skiften. Bestil denne dagstur, og glæd dig til at læne dig tilbage og slappe af, mens båden sejler dig langs Hudson River til Bear Mountain. Fremme ved Bear Mountain har du 3 timer til at gå rundt og se dig omkring og suge de flotte indtryk til dig.

Book din dagstur til Bear Mountain fra New York her

Contents

Historiske Bear Mountain

På denne dagstur kommer du til Bear Mountain, som er et naturreservat i Hudson Highlands i staten New York. Bear Mountain ligger omkring 70 kilometer fra Manhattan. Snart forsvinder skyskraberne bag dig og erstattes af naturlandskaber, efterhånden som du sejler op ad floden. Turen foregår i september, oktober og november, hvor træernes blade skifter farve til forskellige nuancer af rød, orange og gul.

Efterår i staten New York

Oplev efteråret i staten New York på denne dagstur til Bear Mountain fra New York. Det tager omkring 2,5 time at sejle til turens mål, Bear Mountain. Undervejs sejler du forbi mange interessante seværdigheder, såsom Palisades, Grant’s Tomb, George Washington Bridge og The Met Cloisters.

Foruden udsigten kan du nyde Oktoberfest-stemningen ombord. Bestil mad fra den Oktoberfest-inspirerende menu, og se livebandene, der underholder med live-musik, mens skibet bevæger sig nordpå langs Hudson River. Fremme ved Bear Mountain har du tre timer til at udforske området.

Der er flere forskellige ting at give sig til i Bear Mountain. Besøg f.eks. Trailside Museums & Zoo, Estuarine Reserve & Bird Refuge på Iona Island, Perkins Tower, karrusellen eller pavillonen. Denne dagstur er perfekt, hvis du har besøgt New York City før og gerne vil opleve omkringliggende områder. Efter tre timer med sightseeing hopper du om bord på båden igen og sejler den naturskønne vej tilbage til turens udgangspunkt. Her er du tilbage omkring kl. 17.00.

Erics tip: “Denne Bear Mountain dagstur er det perfekte afbræk fra storbyen. Jeg kunne godt lide sejlturen og at gå lidt rundt på båden, mens jeg fik mig lidt at spise og drikke. De skiftende landskaber sikrer, at turen på intet tidspunkt bliver kedelig.”

Dagstur til Bear Mountain i New York - Vandtårn Dagstur til Bear Mountain i New York - Efterårsfarver

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

Der er ingen måltider inkluderet i denne tur. Du kan købe sodavand, vin, øl, cocktails, sandwicher, hotdogs og snacks ombord på skibet.

Det er kun muligt at komme på denne dagstur i september, oktober og november.

  • Afgangssted: Pier 83, Hudson River Greenway
  • Afgangstid: kl. 09.00
  • Varighed: ca. 8 timer (2,5-times sejltur, 3 timer ved Bear Mountain og 2,5-times sejltur retur)
    Omkring kl. 17.30 ender turen samme sted, som den startede

Book billetter til en Bear Mountain dagstur fra New York her

Dagstur til Bear Mountain i New York - Jernbane Dagstur til Bear Mountain i New York - Bear Mountain Inn

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev