2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Dagstur til Boston fra New York

Dagstur til Boston fra New York

Køb billetter nu
New York til Boston dagstur

En dagstur til Boston fra New York er en oplagt mulighed for lidt luftforandring, hvis du er på en længere ferie i New York. Dagsturen starter tidligt om morgenen, hvor bussen sætter kursen mod Boston. Fremme i Boston er der mange kulturelle seværdigheder at beundre. I løbet af dagen, lærer du også om de mange vigtige personer, der engang boede i byen. Turen byder på en tur langs Freedom Trail, frokostpause på Quincy Market og et besøg ved Boston Common og Harvard University.

Book din dagstur til Boston fra New York her

Harvard og Boston Freedom Trail

Første stop er ved Harvard, hvor du får en hurtig rundvisning ved universitetet. Herefter hopper du på bussen igen og kører det sidste stykke til Boston. Undervejs passerer du to berømte universiteter mere, nemlig Cambridge og MIT. Næste stop er den offentlige park Boston Common. Her stiger du af bussen og begynder at gå langs Freedom Trail. Freedom Trail er en rute med røde mursten, der går lige gennem Boston og forbi 16 vigtige historiske steder. Ved mange af dem fandt vigtige begivenheder sted under Den Amerikanske Revolution i 1770’erne.

New York til Boston dagstur - Statue af John Harvard New York til Boston dagstur - Freedom Trail

Quincy Market og Teselskabet i Boston

Efter turen langs Boston Freedom Trail gør du og resten af turgruppen holdt ved Qincy Market, der er en madhal med alverdens lækkerier. Her har du tid til at købe frokost, og du kan blandt andet sætte tænderne i bostonklassikere som clam chowder og lobster rolls. Efter frokosten går du tilbage til bussen, som kører dig videre mod et sidste stop: Stedet hvor aktionen “Teslskabet i Boston” foregik. Guiden fortæller den spændende historie, der knytter sig til stedet, og fortæller selvfølgelig også om alle de andre steder, I lægger vejen forbi i løbet af dagen.

Erics tip: Køreturen fra New York til Boston er rimeligt lang, men det er bestemt køreturen værd. Bussen eller minibussen (afhængigt af antal deltagere) du kører i, har wi-fi, så du kommer ikke til at kede dig undervejs. I Boston ser du mange af byens vartegn, og du får et godt overblik over byen. Jeg kan helt sikkert anbefale denne udflugt, hvis du har tiden til at tage på den.

New York til Boston dagstur - Lobster Roll New York til Boston dagstur - Quincy Market

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du skal printe ud og tage med på turen. Du kan dog også vise værdibeviset frem på din mobiltelefon fremfor at printe det.

  • Afgangssted: Gray Line Visitors Center (777 8th Avenue)
  • Afgangstid: klokken 07.00

Book din dagstur fra New York til Boston her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter