Dagstur til Boston fra New York

Køb billetter nu
New York til Boston dagstur

En dagstur til Boston fra New York er en oplagt mulighed for lidt luftforandring, hvis du er på en længere ferie i New York. Dagsturen starter tidligt om morgenen, hvor bussen sætter kursen mod Boston. Fremme i Boston er der mange kulturelle seværdigheder at beundre. I løbet af dagen, lærer du også om de mange vigtige personer, der engang boede i byen. Turen byder på en tur langs Freedom Trail, frokostpause på Quincy Market og et besøg ved Boston Common og Harvard University.

Book din dagstur til Boston fra New York her

Contents

Harvard og Boston Freedom Trail

Første stop er ved Harvard University, hvor du får en hurtig rundvisning ved universitetet for at lære mere om denne berømte Ivy League school. Efter I har udforsket Harvard hopper du på bussen igen og kører det sidste stykke til Boston. Undervejs passerer du to berømte universiteter mere, nemlig Cambridge og MIT.

Næste stop er Boston, hvor du vil besøge Boston Public Library, den offentlige park Boston Common, passere forbi Old State House og gå en del af Freedom Trail. Freedom Trail er en rute med røde mursten, der går lige gennem Boston og forbi 16 vigtige historiske steder. Ved mange af dem fandt vigtige begivenheder sted under Den Amerikanske Revolution i 1770’erne.

Day Trip to Boston fra New York Harry Elkins Widener Memorial Library Dagstur til Boston fra New York - Harvard

Quincy Market og Teselskabet i Boston

Efter turen langs Boston Freedom Trail gør du og resten af turgruppen holdt ved Qincy Market, der er en madhal med alverdens lækkerier. Her har du tid til at købe frokost, og du kan blandt andet sætte tænderne i bostonklassikere som clam chowder og lobster rolls. Efter frokosten går du tilbage til bussen, som kører dig videre mod et sidste stop: Stedet hvor aktionen “Teslskabet i Boston” foregik. Guiden fortæller den spændende historie, der knytter sig til stedet, og fortæller selvfølgelig også om alle de andre steder, I lægger vejen forbi i løbet af dagen.

Erics tip: “Køreturen fra New York til Boston er rimeligt lang, men det er bestemt køreturen værd. Bussen eller minibussen (afhængigt af antal deltagere) du kører i, har wi-fi, så du kommer ikke til at kede dig undervejs. I Boston ser du mange af byens vartegn, og du får et godt overblik over byen. Jeg kan helt sikkert anbefale denne udflugt, hvis du har tiden til at tage på den.”

New York til Boston dagstur - Lobster Roll Dagstur til Boston fra New York - Freedom Trail

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du skal printe ud og tage med på turen. Du kan dog også vise værdibeviset frem på din mobiltelefon fremfor at printe det.

  • Afgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: klokken 06.30

Book din dagstur fra New York til Boston her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev