Dagstur til vingård fra New York

Køb billetter nu
Dagstur til vingård fra New York

Tag på en dagstur til en vingård fra New York for at se de bedste vingårde på Long Island. Lad dine smagsløg blive pirret og tag på en tur til Long Island Wineries. I kører fra et centralt punkt i New York City til North Fork, og frokost er inkluderet! På denne tur får du forskellige smagsprøver af de fineste vine i regionen.

Book dine billletter til en dagstur til vingårde fra New York her

The North Fork Long Island Winery-regionen

Besøg Long Island Wine Country, hvor der ligger over halvtreds vingårde. Mens chaufføren bringer dig til nogle af de prisvindende vingårde, kan du nyde udsigten over landskabet. Under turen til Long Island Winery får du en smagsprøve på hver vingård. Flygt fra New York til en dag fyldt med sjov, smukke omgivelser og massere af vin. Selvom I får serveret frokost, er det smart at medbringe lidt ekstra mad. Du vil virkelig få lyst til at spise lidt efter et par vinsmagninger. Efter vinudflugten kører chaufføren jer tilbage til Manhattan. Da denne tur er sæsonpræget, kører den kun fra maj til november.

Erics tip: “Jeg synes, at denne dagstur på forskellige vingårde er ideel, hvis du vil se mere af Long Islands vinmarker. På trods af at det virker tæt på Manhattan, er det næsten umuligt at besøge stederne på egen hånd. En enkelt rejse med tog kan nemt tage op til tre timer. Under turen behøver du kun at stige på bussen.”

Praktiske oplysninger

Efter dit køb, modtager du en kupon, som du kan bruge som billet til dagsturen.

  • Afgangsted: 85 Delancey Street in Lower East Side
  • Afgangstid: Kl 09.00
  • Aldersgrænse: 21 og derover. Medbring gyldigt ID.
  • Denne tour er sæsonpræget

Book dine billletter til en dagstur til vingårde fra New York her

Dagstur til vingård fra New York - vinmark Dagstur til vingård fra New York - vinsmagning

Hamptons dagstur

Vil du se mere af Long Island? På denne dagstur til Hamptons vil du ikke kun besøge en vingård, hvor du kan smage på nogle vine, men du vil også opleve det luksuriøse liv i Hamptons. Denne del af Long Island er hjemsted for nogle af de dyreste boliger i USA. Se store yachter lægge til i havnen. gå gennem typiske amerikanske landsbyer og gå langs stranden.

Vinsmagning i New York

I New York kan du også tage på vinsmagning. Under vinudflugten i Lower East Side får du mere at vide om dette kvarter, besøger nogle lokale restauranter og stopper ved en vinhandel. Udover vinsmagning får du også serveret små bidder og snacks.

Book Lower East Side Walking vinsmagning her

Dagstur til vingård fra New York - vinproducent Dagstur til vingård fra New York - Vin

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev