Dagstur til Hamptons

Køb billetter nu
New York til Hamptons dagstur

En dagstur til Hamptons fra New York er en fantastisk måde at udforske denne del af New York. Her finder du nogle af de dyreste og mest luksuriøse boliger i USA. Besøg stranden i Hamptons, prøv en vinsmagning og gå en tur gennem gaderne i de amerikanske landsbyer, mens din guide fortæller dig alt om dette unikke område.

Book din New York til Hamptons dagstur her

New York til Hamptons dagstur

Til Hamptons er der afgang tidligt om morgenen med bus fra Manhattan. Undervejs kommer du forbi flere dyre huse, som ejes af kendte mennesker, og din guide vil fortælle dig alt om livet i The Hamptons. Mange huse ligger langs stranden, hvilket gør flere strandområder private. Heldigvis kan guiden tage jer med til en af ​​de offentlige strande i Hamptons, hvor det er muligt at gå en kort tur og nyde den friske luft. Når du er kølet ned, så tag bussen til Main Street, hvor du finder alle typer butikker.

New York til Hamptons dagstur - Strand New York til Hamptons dagstur - Strandhus

Det Luksuriøse Liv

Er du tørstig, så fortvivl ej! Næste stop er nemlig en vingård. Hvis du er over 21 år og interesseret i vin, kan du her smage på forskellige vine her. Selv hvis du ikke er til vin, kan du nyde de smukke omgivelser.

New York til Hamptons dagstur - Vin New York til Hamptons dagstur - Vine

I Sag Harbor kan du beundre de riges “legetøj”. På denne havn ligger der store luksusyachter og mindre både. Landsbyen, som ligger få minutter væk til fods, er typisk amerikansk. Her kan du se de små butikkerne, spise frokost og få en ægte Hamptons-oplevelse.

New York til Hamptons dagstur - Sag Harbor New York til Hamptons dagstur - Havn

Shopping i Hamptons

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter i landsbyerne, kan du måske finde det ved næste stop. Turens sidste stop er nemlig Tanger Outlets, hvor du kan shoppe alverdens tøj, tasker eller sko til discount priser. Efter dette stop går turen tilbage til Manhattan.

New York til Hamptons dagstur - Shopping

Erics tip: Denne dagstur er meget afslappet. Du vil se forskellige sider af The Hamptons og det er en nem bustur. Selvom Hamptons virker til at ligge tæt på Manhattan, er det praktisk talt umuligt at besøge stederne selv. En tur dertil med tog tager 3 til 4 timer, og derfra er det svært at komme til de forskellige seværdigheder. Derfor synes jeg, at denne dagstur til The Hamptons er virkelig god.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til turen. Du kan også fremvise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: tirsdag kl. 06.30

Book din New York til Hamptons dagstur her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev