Dagstur til Hamptons

Køb billetter nu
New York til Hamptons dagstur

Vil du gerne på en dagstur til Hamptons? Så læs videre her. Hamptons betragtes som de rige og kendtes feriested, og her findes nogle af de dyreste og mest luksuriøse private boliger i USA. Tag på en dagstur fra New York til Hamptons, og oplev selv det populære ferieområde. Tidligt om morgenen kører du i en bus (eller minibus) fra New Yorks travle byliv, som forsvinder i bakspejlet. Turen mod Hamptons går gennem et smukt landskab. Det er den flotte natur, som gør Hamptons til det perfekte sted at tage en pause fra storbylivet. Du kører forbi Long Island Duck og gør holdt i den berømte landsby Southampton, som er stedet at blive set! Byen har haft kendte beboere såsom Steven Spielberg, Jerry Seinfeld og David Letterman. Undervejs på turen fortæller guiden sjove facts om Hamptons og lidt om områdets historie.

Book din New York til Hamptons dagstur her

Ocean Drive i Hamptons

Tag en hyggelig gåtur ned ad hovedgaden, inden du fortsætter langs vandet på Ocean Drive. Her kan du beundre mange flotte huse, der tilhører de rige og berømte. Turen fortsætter til landsbyen Sag Harbor, hvor du som oftest kan se de riges lystbåde og yachter, som ligger forankret nede ved havnen. Du kan kigge i antikvitetsforretningerne og måske gøre et røverkøb, inden du spiser frokost. Hvis du gerne vil pleje dit shoppegen, så er turens næste stop, Tanger Outlets, lige sagen. I Tanger Outlets finder du mærkevaretøj,  sko og tasker til nedsatte priser. Selv ikke de rige og berømte kan sige nej tak til et godt tilbud!

Ovenpå en dag med shopping og indtryk fra det flotte Hamptons sætter du sent om eftermiddagen kursen tilbage mod New York City. Vel tilbage i storbyen har du tid til at nyde en aften med en god middag eller måske endda et show på Broadway.

Erics tip: Denne tur byder på lidt af hvert, for der bliver både lejlighed til at nyde strandlivet i Hamptons og til at shoppe. Når det så er sagt, er det svært at stille alle tilfredse. Der er måske nogle, der gerne ville have brugt mere tid ved havnen, mens andre gerne ville have brugt hele dagen på shopping. Jeg vil råde dig til at besøge Hamptons i foråret eller om sommeren, hvor der er liv og glade dage i området. Tager du dertil på en anden årstid, kan det være, du bliver skuffet over, at der holdes lukket mange steder.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til turen. Du kan også fremvise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Gray Line Visitor Center ved Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: tirsdag kl. 07.00

Book din New York til Hamptons dagstur her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter