City card New York

City card til New York City
Op til 37% rabat

Et city card til New York er et must-have når du planlægger en tur til NYC! Et New York Pass med over 100 seværdigheder og ture og store besparelser, er den ideelle løsning for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres ophold i New York. Køb dit city card på forhånd online og få ro i sindet.

Køb dit New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nu op til 30% rabat + EKSTRA 10% med min rabatkode på New York Pass. Køb dit i dag; rabatkortet er gyldigt i 1 år efter købsdatoen. Brug rabatkoden ERIC10NYP.

Hvilket city card til New York?

Et New York city card er altid en god idé til en tur til The Big Apple. Det er den bedste måde at spare penge på adgang til seværdigheder, museer og aktiviteter i New York. Når du har dit pass i lommen, skal du ikke betale noget på stedet for at få adgang til de seværdigheder, der er inkluderet i dit pass. For ikke at tale om hvor nemt det er: Du behøver kun at scanne én QR-kode til alle dine besøg. Så enkelt er det..

Skal du snart til The Big Apple og spekulerer på, hvilket city card du skal vælge til New York? New York Pass er en af mine favoritter! Jeg forklarer hvorfor i dette indlæg.

Erics tip: “Er du i New York i mindre end 12 dage, og har du planer om at se så meget som muligt? Så er New York Pass noget for dig! Begræns ikke dine besøg, og udnyt hvert øjeblik til at opdage alt, hvad Big Apple har at byde på. For at få mest muligt ud af dit pass skal du huske at planlægge din rejseplan til New York på forhånd.”

Hvilke seværdigheder og ture er inkluderet i New York Pass?

Med sit brede udvalg af seværdigheder og ture er et New York Pass et af de mest omfattende turistkort til New York! Klik her for at se alle de seværdigheder og aktiviteter, der er inkluderet i dette city card til New York.

Fordele med et New York city card

Den store fordel ved New York Pass er, at det giver dig ubegrænset adgang til de attraktioner og ture, der er inkluderet i udvalget, i modsætning til pas, der er valgt til et bestemt antal attraktioner, såsom Explorer Pass eller Sightseeing Flex Pass. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan besøge det samme sted mere end én gang med dette city card.

Det inkluderer intet mindre end 100 attraktioner og aktiviteter, så der er nok at tage sig til i New York. Du har adgang til de vigtigste seværdigheder som Empire State Building, Top of the Rock, Edge, Museum of Natural History, MoMA, Hop on Hop off-busture og Circle Line-krydstogter. Bykortet inkluderer også andre aktiviteter, som du måske ikke havde tænkt på, som en gospeltur i Harlem, cykeludlejning, forlystelser i Luna Park, eller du kan endda tage til en New York Yankees-kamp.

Lad os sige, at du tøver mellem New York Pass og Sightseeing Day Pass, som tilbyder den samme ubegrænsede mulighed i det tidsrum, du vælger. I så fald er det de tilgængelige attraktioner, du kan besøge, der hjælper dig med at beslutte dig. Hvis du f.eks. vil besøge 9/11 Museum, er denne attraktion ikke inkluderet i Sightseeing Day Pass. På samme måde er det ikke muligt at booke færgen til Frihedsgudinden på forhånd med et Sightseeing Day Pass. Dit valg vil derfor naturligt være New York Pass, som giver dig mulighed for at foretage reservationen på forhånd.

Godt at vide: Med New York Pass kan du ikke besøge byens nyeste observationsdæk Summit. Denne attraktion er så unik, at den endnu ikke er inkluderet i nogen af NYC’s city card. Husk at købe dine Summit billetter på forhånd for at opleve det.

City card New York - Edge City card New York - Frihedsgudinden

Et udvalg, der kan ændres

Som med alle city cards til New York City kan udvalget af attraktioner og ture i New York Pass ændres. Nogle aktiviteter kan blive fjernet fra listen, og nye kan blive tilføjet. Du har adgang til de aktiviteter, der er inkluderet i dit city card, på tidspunktet for dit besøg,  og ikke når du bestiller dit New York city card. Det er derfor meget vigtigt at tjekke listen over attraktioner og ture, der er inkluderet i dit New York card, kort før din afrejse.

Hvordan fungerer New York Pass?

New York Pass er et dagspas til aktiviteter i New York, dvs. valgt for et antal dage. Det er med andre ord gyldigt i et bestemt antal dage: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10. Du vælger selv, hvor lang tid du vil bruge det. Når du har brugt dit pass første gang i New York, har du ubegrænset adgang til de attraktioner og aktiviteter, der er inkluderet i dit citycard, i den periode, du har valgt.

Antal dage i træk

Det er vigtigt at huske, at de dage, dit New York Pass er gyldigt, skal være sammenhængende. Du kan derfor ikke bruge dit New York Pass til attraktioner i 2 dage, holde 3 dages pause og så bruge det igen i 2 dage, hvis du f.eks. har valgt et 4-dages pass.

Den første gyldighedsdag for dit New York Pass er den dag, hvor du scanner dit pass for første gang for at få adgang til en attraktion eller tur i New York. Denne dag tæller som den første dag i brug, uanset tidspunktet for dit første besøg. Det er derfor bedst at bruge dit pass fra morgenstunden for at få mest muligt ud af de attraktioner, der er inkluderet i dit city pass til New York.

Pass til voksne og børn

New York Pass findes i to aldersgrupper: city cards til børn gælder for de 3-12-årige og city cards for voksne gælder for alle fra 13 år og opefter. Børn under 3 år har ikke brug for et city card, da de kan besøge attraktionerne gratis. Nogle steder er der gratis adgang for børn mellem 3 og 5 år, men det er ikke tilfældet alle steder. At få et New York city card til dit barn i denne aldersgruppe afhænger af de seværdigheder og aktiviteter, du har planlagt.

Fra et praktisk synspunkt er det nemmere at vælge et city card til børn på 3 år og derover. Så har du den samme billet til hele familien uden at skulle gå til billetkontoret for at hente en gratis billet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig på eric@newyorkcity.dk. Jeg vil med glæde rådgive dig om, hvad der passer bedst til dig og din familie.

Reservationer

For de fleste af de attraktioner og aktiviteter, der er inkluderet i dit pass til New York, behøver du ikke at reservere på forhånd. Du skal blot vise dit pass ved indgangen, og så er du klar til at gå! I nogle tilfælde skal du hente en billet til et bestemt tidsrum ved at fremvise dit pass. Hvis der er meget travlt, kan du måske ikke komme ind med det samme, men du kan vælge et tidspunkt senere på dagen. Og til nogle af stederne og til guidede ture skal du reservere din plads på forhånd. Du kan finde ud af, om du skal reservere eller ej, ved at se guiden her.

City card New York - cykel City card New York - 911 Museum

Hvornår skal du købe et city card til New York?

Det er bedst at købe dit New York city card, før du tager afsted. Der er flere grunde til dette:

  • Ved at købe det på forhånd har du mere tid til at booke de seværdigheder, der kræver det.
  • Hvis du gør det tidligt, kan du drage fordel af en onlinekampagne, hvilket ikke er tilfældet, hvis du venter, til du er i New York.
  • Du løber ingen risiko ved at booke på forhånd, da et citycard har en lang gyldighedsperiode og fleksible købsbetingelser.

Pris

Priserne på New York Pass er angivet nedenfor i henhold til aldersgruppe og gyldighedsperiode:

3 dage 4 dage 5 dage 7 dage 10 dage
Voksne $339 $246 $389 $269 $444 $305 $509 $341 $569 $359
3-12 år $239 $189 $289 $206 $339 $238 $389 $260 $429 $269

Generelt stiger priserne i begyndelsen af hvert år omkring februar. Hvis du har mulighed for det, så husk at bestille inden prisstigningen. Der er også regelmæssige kampagner i løbet af året. Og glem ikke at bruge min rabatkode! Udfyld den under bookingprocessen for at spare endnu mere på dit New York city card med seværdigheder.

Køb dit New York Pass her

Gyldighed

Når du har bestilt dit city card til New York, har du 24 måneder til at aktivere det. Derfor kan du planlægge at købe det i god tid før din rejse for at drage fordel af de bedste tilbud, når de bliver tilgængelige!

Når dit city card er aktiveret, er det gyldigt i det antal sammenhængende dage, som du valgte ved bestillingen. Godt at vide: Forhåndsbooking, som er nødvendig for visse ture, aktiverer ikke dit city card. Aktiveringen træder først i kraft, når du scanner dit city card for første gang i New York.

Annullering

New York Pass giver stor fleksibilitet både i valget af attraktioner og i brugen af det. Hvis du ikke har brugt dit pass, skifter mening, eller hvis din rejse til New York må udsættes, har du 365 dage til at annullere dit køb og få alle pengene tilbage. Så du kan komme i gang med dit city card uden nogen risiko

Køb city card til New York i kombination med MetroCard

Vidste du, at du kan få dit New York pass med seværdigheder OG dit MetroCard til offentlig transport, FØR du tager afsted? Gør det lettere for dig selv og flyv med dit pass til sightseeing og offentlig transport allerede i lommen. Du kan vælge mellem flere varigheder for New York Pass i kombination med det ubegrænsede MetroCard. MetroCards vil blive sendt til dig med posten og passene via e-mail, så giv dig god tid til at modtage din post før den store dag!

Køb dit New York Pass + MetroCard her

City card New York - cruises

Hvilket city card til New York skal jeg købe?

Der er flere muligheder, bl.a. New York Pass, som er en fantastisk måde at få mest muligt ud af dit ophold i New York. Find ud af mere her.

Er New York Pass det værd?

Ja, det er det. New York Pass er et godt valg til at få mest muligt ud af din sightseeing i New York, og det giver god værdi. Det er fleksibelt og nemt at bruge og sparer dig penge, når du besøger flere attraktioner om dagen. Du kan læse mere her.

Hvordan fungerer New York Pass?

Når du har fået dit New York Pass, behøver du ikke betale for noget andet i New York for at få ubegrænset adgang til attraktionerne i dit city cards bestemt udvalg. Find alle de oplysninger, du har brug for om gyldighed, bookinger og de attraktioner, der er inkluderet i dit bykort til New York, her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev