Køb eSIM til USA med data, opkald og sms

Køb billetter nu
Køb eSIM til USA med data, opkald og sms

Det er hurtigt og nemt at købe et eSIM til USA med data, opkald og sms inkluderet! Dette mobilabonnement giver dig mulighed for at bruge internettet på din telefon og giver dig et telefonnummer, så du kan ringe og sms’e i USA same mere end 125 andre lande.

eSIM er et SIM-kort, som ofte allerede er i din telefon, uden at du ved det. Det er en indbygget chip, som du kan sætte et eSIM på, så du kan få adgang til internettet, foretage opkald og sende sms’er under din rejse til New York eller til en hvilken som helst anden destination. Du behøver altså ikke at bestille et fysisk SIM-kort og sætte det i din telefon.

Køb dit globale eSIM-kort med data, opkald og sms her! Få $3 rabat med koden CHARLO017

Contents

eSIM til USA og resten af verden

Det kan være relativt dyrt at bruge internet, ringe og sende sms’er i USA, og det er her eSIM-kort kommer ind rigtig praktisk! Med dette eSIM-kort får du et ekstra telefonnummer udover dit eget. Det er det telefonnummer, du kan bruge til at ringe og sms’e fra, når du er i USA og mere en 125 andre lande!

Mobil datapakker

Der er flere forskellige forudbetalte abonnementer at vælge imellem. Du kan f.eks. vælge et abonnement, der inkluderer 3 GB data, 30 minutters opkald og 30 sms’er, og som er gyldigt i 30 dage. Der findes endnu flere abonnementer, f.eks. et, der er gyldigt i 365 dage. Det er en perfekt løsning, hvis du rejser ofte!

Hvordan installere man eSIM-datapakken med internet, opkald og beskeder?

Det kan være ret kompliceret at installere et eSIM-kort, så jeg har lavet denne trin-for-trin-guide for at hjælpe dig.

  1. Før du køber, skal du først tjekke, om din telefon er kompatibel med et globalt eSIM-kort.
  2. Før du køber dit eSIM, skal du bekræfte din identitet ved at uploade et billede af dit ID. I nogle lande er dette påkrævet, før du kan få et telefonnummer med dit eSIM.
  3. Køb den dataplan, du ønsker: du vil derefter modtage en QR-kode sammen med et telefon.
  4. På en iPhone skal du gå til indstillinger og “vælg mobilnetvæk”, hvor du kan finde knappen “tilføj mobilabonnement”, Dette fører dig videre til din telefons kamera, så du kan scanne QR-koden. Du skal scanne QR-koden med den telefon, du vil bruge til at få adgang til internet data i New York. Datapakken vil derefter blive installeret på din telefon.
    På en Samsung  skal du gå til “forbindelser” via “indstillinger”, hvor du kan finde der du kan styre dit SIM-kort. Her kan du tilføje et mobilabonnement. Scan QR-koden med den telefon, du vil bruge til at få adgang til internet i New York. Herefter vil abonnementet blive installeret.
  5. Tag dig tid til at gå gå igennem alle de trin, du modtager fra udbyderen. Det er rimelig ligetil, hvis bare du læser alt omhyggeligt.
  6. Det næste, du skal gøre, er at aktivere dit eSIM-kort i dine indstillinger! Hvis du har brug for hjælp, så har Airalo’s hjemmeside yderligere forklaringer, herunder videoer. Da det er ikke mig der sælger eSIM-kortene, venligst kontakt udbyderen hvis du har problemer med at sætte det op.
  7. Med udbyderens app kan du tjekke, hvor meget data, minutter og sms, du har tilbage. Desuden kan du fylde dit eSIM-kort op, hvis du skulle få brug for det.
Erics tip: “Hvis du kun ønsker at bruge internettet, mens du er i USA, så anbefaler jeg at du anskaffer denne eSIM-datapakke. Denne eSIM-datapakke, der kun inkluderer data giver dig internetadgang og er en billigere løsning. Hvis du rejser meget eller har behov for at ringe, mens du er i udlandet, kan du vælge dette globale eSIM-kort med internetdata, opkald og sms’er.”

Køb eSIM til USA med data, opkald og sms - oversigt

Et ekstra telefonnummer

Når du køber dette eSIM, modtager du et +43-telefonnummer. Din telefon vil nu have to telefonnumre! Både dit oprindelige nummer og det nye +43-nummer kan bruges på samme tid.

Du kan bruge det nye nummer til at ringe til mere end 125 lande, herunder telefonnumre i USA og fra USA til et dansk nummer. Det er især nyttigt, hvis du f.eks. har brug for at kontakte din transport fra lufthavnen eller bekræfte en (helikopter)tur

Når du ringer, skal du sørge for at vælge det rigtige nummer. I dine indstillinger kan du gøre det nye +43-nummer til dit standardtelefonnummer.

Modtage et opkald: hvis du modtager et opkald på dit almindelige (danske) telefonnummer, så vil din danske operatør opkræve et højt gebyr. Derfor bør du få opkaldene foretaget fra dit nye telefonnummer, som du har fået med eSIM. Det vil koste dig telefon-minutter, men ikke penge.

Erics tip: “For at undgå, at du ved et uheld ringer med dit danske telefonnummer, kan du også midlertidigt deaktivere nummeret i din telefons indstillinger. Så er der ingen chance for, at du kommer til at stå overfor uventede omkostninger. ”

Brug af Messenger og andre SMS-tjenester

Når du burger dette SIM-kort, kan du frit forsætte med at benytte apps som Messenger, da det forbinder sig internettet. Hvis du foretager voicenotes eller videoopkald med Messenger, vil dette blive trukket fra din data og ikke dine telefon-minutter.

Hotspot med eSIM

At købe et eSIM til USA er nemt og du kan klare det hele fra din telefon. Datapakken giver dig mulighed for at få adgang til hotspots, så du kan dele dit billige internet i New York med andre enheder. Det er ikke kun telefoner der har eSIM, men det indbyggede eSIM kan blandt andet også findes i iPads og laptops.

Køb dit globale eSIM-kort med data, opkald og sms her! Få $3 rabat med koden CHARLO017

Kan eSIM bruges til opkald?

Det er muligt at foretage og modtage opkald med et eSIM-kort, hvilket giver dig et nyt telefonnummer. Læs mere her.

Hvad er forskellen på eSIM og et SIM-kort?

Et eSIM-kort er et virtuelt SIM-kort der er indbygget i din telefon gennem en chip. Det er muligt at tilføje datapakker til det. SIM-kort er fysiske kort.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev