Forskellen på Go New York Explorer Pass og Go City All-Inclusive New York Pass

Forskellen på Go New York Explorer Pass og Go City All-Inclusive New York Pass

Hvad er forskellen på et Go New York Explorer Pass og et Go City All-Inclusive New York Pass? Hovedforskellen på de to rabatkort består i, hvordan de anvendes. Et Explorer Pass købes til et bestemt antal attraktioner og et All-Inclusive Pass til et bestemt antal dage. Ved begge rabatkort skal du ikke betale noget ekstra i New York. Det er altid billigere, nemmere og hurtigere at bruge et rabatkort end at købe billetter enkeltvis.

Contents

Go Explorer Pass vs. New York All-Inclusive Pass

Den største forskel på de to rabatkort er, at du køber et Go Explorer Pass til et bestemt antal attraktioner. Du kan vælge mellem 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktioner, som du skal besøge inden for 60 dage. Du bestemmer selv, hvor mange attraktioner, du besøger om dagen, og du kan også vælge at springe en dag over. Det er også muligt at købe dit Explorer Pass i kombination med et Unlimited MetroCard.

Et New York All-Inclusive Pass er derimod et rabatkort, som købes til et bestemt antal sammenhænge dage. Du kan købe kortet til 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhængende dage. I løbet af de valgte dage kan du besøge et ubegrænset antal attraktioner.

Ligheder mellem rabatkortene

Ved begge rabatkort gælder det, at du ikke skal betale noget ekstra for attraktionerne, da udgifterne er inkluderet i kortene. Du kan booke nogle attraktioner og tours, begge rabatkort fungerer på samme måde. Du kan besøge hver enkelt attraktion én gang.

Når du har bestilt et af rabatkortene, vil du modtage en mail med en QR kode. Denne kan du printe ud, eller blot fremvise på din telefon ved indgangen til attraktionen. Dit rabatkort aktiveres ved den første attraktion, du besøger.

Forskellen på Go New York Explorer Pass og Go City All-Inclusive New York Pass - museum Forskellen på Go New York Explorer Pass og Go City All-Inclusive New York Pass - båd

Hvad giver rabatkortene adgang til?

Med både et Go Explorer Pass og et New York All-Inclusive Pass kan du besøge berømte attraktioner i New York, eksempelvis Empire State Building, Edge, Top of the Rock og One World Observatory. Museer såsom 9/11 Museum, American Museum of Natural History og MoMA er også inkluderet i rabatkortene. Det er også muligt at tage på forskellige bådture og leje en cykel gennem Brooklyn Park eller over Brooklyn Bridge.

Den støste forskel er, at du med et Explorer Pass kan besøge Woodbury Common, SPYSCAPE, og du kan nyde en picnic. Disse attraktioner er ikke inkluderet i et All-Inclusive Pass. Til gengæld kan du med et All-Inclusive Pass besøge MoMA PS1, Staten Island Zoo og forskellige mindre museer i New York.

Erics tip: “Begge rabatkort giver dig mulighed for at se og opleve en masse i New York. Hvis du på forhånd ved, hvad du ønsker at se og lave, er et Explorer Pass et godt valg. Dette er også et godt rabatkort, hvis der er en dag, hvor du gerne vil holde pause fra at bruge kortet. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvad du ønsker at se og lave, så er et All-Inclusive Pass et godt valg.”

Hvilket rabatkort bør jeg vælge?

Hovedforskellen på et Go Explorer Pass og et New York All-Inclusive Pass er:

Go New York Explorer Pass Go City All-Inclusive New York Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 seværdigheder 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhængende dage
$80 – $275 med min rabatkode! $146 - $381 med min rabatkode!
Woodbury Common Adskillige små museer
Over 90 forskellige seværdigheder og ture Over 100 forskellige seværdigheder og ture

Bestil et Go New York Explorer Pass her

Bestil et Go City All-Inclusive New York Pass her

Hvad er forskellen på Go New York Explorer Pass og Go City All-Inclusive New York Pass?

Begge er rabatkort, men bruges forskelligt. Et Go City All-Inclusive Pass købes til et bestemt antal dage og New York Explorer Pass til et bestemt antal attraktioner. Se forskellene her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev