Forskellen på New York CityPASS og GoCity New York Explorer Pass

Forskellen på New York CityPASS og GoCity New York Explorer Pass

Hvad er forskellen på et New York CityPASS og et GoCity New York Explorer Pass? Den største forskel på disse to rabatkort til New York er, at du kan vælge mellem mere end 80 attraktioner og ture med Explorer Pass, og med CityPASS kan du vælge mellem 5 attraktioner ud af 8. For at gøre sammenligningen lettere overskuelig har jeg derfor nedenfor forklaret alle forskellene mellem CityPASS og Explorer Pass!

New York CityPASS vs. GoCity Explorer Pass

Et New York CityPASS giver dig adgang til 5 attraktioner. Af disse 5 er 2 af attraktionerne faste: Empire State Building og American Museum of Natural History. Du vælger yderligere 3 attraktioner fra en liste på 6, og du har 9 dage til at besøge dine tilvalgte attraktioner.

Med GoCity Explorer Pass vælger du et bestemt antal attraktioner. Der er rabatkort til 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktioner. Du kan vælge en liste med over 80 attraktioner og ture, og du har 60 dage til at besøge dem.

Hvordan fungerer rabatkortene?

Med begge rabatkort bestemmer du selv, hvor mange attraktioner du vil besøge under dit ophold. Du kan bruge dit pass flere gange om dagen, og hvis du en dag ikke ønsker at bruge det, så kan du også vælge at holde en pause. Du behøver ikke at betale noget ekstra ved attraktionerne, bare vis dit rabatkort for at får indgang. Du kan reservere tid til bestemte attraktioner. Du kan kun besøge hver attraktion én gang.

Når du har bestilt et af rabatkortene, vil du modtage en e-mail med en QR-kode. Det er muligt at printe den ud, men du kan også vise koden på din telefon. Passet aktiveres, når du besøger den første attraktion og dit kort bliver scannet i New York.

Forskellen på New York CityPASS og GoCity New York Explorer Pass

Hvad kan du bruge rabatkortene til?

Med både CityPASS og Explorer Pass får du adgang til berømte attraktioner i New York. Du kan f.eks. besøge Empire State Building, Frihedsgudindens ø og flere museer.

Den store forskel er, at du med Explorer Pass har langt flere valgmuligheder mellem attraktionerne. CityPASS giver dig mulighed for at vælge mellem 8 attraktioner, mens der med Explorer Pass er mere end 80!

Derudover indeholder CityPASS’et allerede faste attraktioner, så du altid skal besøge Empire State Building og American Museum of Natural History. De ekstra 3 attraktioner vælges ud fra en liste med 6 muligheder:

 • Top of the Rock
 • The Guggenheim Museum
 • Frihedsgudinden og Ellis Island
 • One of the Circle Line Sightseeing Cruises
 • 9/11 Museum
 • Intrepid Museum

De 8 attraktioner i New York CityPASS er også inkluderet i Explorer Pass. Desuden giver Explorer Pass dig blandt andet muligheden for at leje cykler til Central Park, tage Hop on Hop Off-bussen og besøge Edge Observation Deck.

Forskellen på New York CityPASS og GoCity New York Explorer Pass- American Museum of Natural History Forskellen på New York CityPASS og GoCity New York Explorer Pass- Bådtur

Priser på rabatkortene

Den mest fair prissammenligning er mellem et Explorer Pass med 5 attraktioner og CityPASS-prisen, da dette giver adgang til 5 attraktioner. Men husk på, at Explorer Pass giver flere valgmuligheder, herunder dyrere attraktioner som Hop on Hop Off-bussen og cykeludlejning.

Prisen pr. attraktion for CityPASS: $29
Prisen pr. attraktion for Explorer Pass med 5 attraktioner: $32

Hvilket rabatkort skal jeg vælge?

Fordelene ved New York CityPASS og Go Explorer Pass er:

GoCity Explorer Pass

 • Med Explorer Pass kan du vælge mellem mere end 80 attraktioner og ture.
 • Populære attraktioner som Hop on Hop off-bussen, Edge, One World og Madame Tussauds samt cykeludlejning er inkluderet i dette kort.
 • Der kan/skal foretages reservationer til nogle attraktioner.

New York CityPASS

 • For nogle er det en fordel, for andre en ulempe; alle attraktioner kræver at man booker en tid i forvejen. Til Top of the Rock og Guggenheim Museum, er det ikke nødvendigt men anbefalet.
 • Med CityPASS kan du besøge Empire State Building to gange på samme dag; én gang om dagen og én gang om aftenen.

Køb New York Explorer Pass her

Køb New York CityPASS her

Hvad er forskellen mellem New York CityPASS og Go New York Explorer Pass?

Begge er rabatkort, men der er forskelle mellem dem. Med New York CityPASS har du adgang til 5 attraktioner, og med et Go New York Explorer Pass vælger du selv, hvor mange attraktioner du vil besøge. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev