Transfer fra JFK Lufthavn til New Jersey

Køb billetter nu
Fra JFK Lufthavn til et hotel i New Jersey.png

Transfer fra JFK Lufthavn til New Jersey kan du booke, inden du rejser til New York. Hvis du flyver til JFK Lufthavn, men skal bo i New Jersey, så har du lidt af en tur foran dig. Du har forskellige muligheder for at komme frem, afhængigt af hvor i New Jersey du skal hen. Du kan tage toget til eksempelvis Jersey City. Det kræver dog, at du skifter tog tre gange, og du bliver måske nødt til at tage en taxa det sidste stykke vej til dit hotel.

Taxa fra JFK til New Jersey

Jeg kan ikke anbefale at tage en taxa. JFK Lufthavn ligger nemlig i en anden stat end New Jersey, og taxachauffører må kræve en særlig afgift på strækninger mellem stater. Desuden kører chaufførerne ofte gennem travle Manhattan, hvilket kan resultere i en taxaregning på 150-200 $. Derfor er det meget billigere og mere praktisk at booke en bil eller minibus med chauffør på forhånd. Vælger du dette, ved du også på forhånd, hvad du skal betale (ekskl. toldafgifter og drikkepenge). Hvis du har flere medrejsende, så er det et billigt alternativ.

Forhåndsbestil din transport i bil eller minibus her

Følg de nedenstående trin for at booke en bil eller minibus:

  1. Vælg JFK Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv adressen.
  3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden Cash, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under ‘Special Requests.’ Sørg for at have landekoden med. For eksempel: “Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke din bil eller minibus tilbage til lufthavnen

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til New Jersey her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter