Transfer fra Newark Lufthavn til New Jersey

Køb billetter nu
Fra Newark Lufthavn til et hotel i New Jersey

Transfer fra Newark Lufthavn til New Jersey kan du bestille i forvejen. Der er desværre ingen delte shuttlebusser, som kører fra Newark Lufthavn direkte til hotellerne i New Jersey. Du kan tage en bus, men det er svært at give generelle råd til om, da det afhænger af, hvor dit hotel eller lejlighed ligger.

Taxa fra Newark Lufthavn til New Jersey

En anden mulighed er at tage en taxa (yellow cab) fra lufthavnen. Taxaregningen kan du forvente bliver på omkring 40-80 $, afhængigt af hvor i New Jersey du skal hen. Denne pris gælder for op til 3 passagerer. Rejser du i en gruppe på 4 personer eller mere, så anbefaler jeg, du bestiller en minibus med chauffør ved at følge de nedenstående trin. Det er altid billigere end at tage taxa. Det gode ved det er desuden, at du på forhånd kender prisen (ekskl. toldafgifter og drikkepenge). Der er plads til op til 6 personer i minibussen.

Forhåndsbestil din transport i bil eller minibus her

Følg de nedenstående trin for at booke en bil eller minibus:

  1. Vælg Newark Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv adressen.
  3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden Cash, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under ‘Special Requests.’ Sørg for at have landekoden med. For eksempel: ‘Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke transfer i bil eller minibus tilbage til lufthavnen

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til New Jersey her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter