2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Fra JFK Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Fra JFK Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Køb billetter nu
Fra JFK Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Der er desværre ingen shuttle-busser fra JFK Lufthavn til Queens og Brooklyn. Det er svært at give generelle råd med hensyn til transport. Hvad, der er smartest, kommer an på, hvor du skal hen. Som oftest kan du komme hen til dit hotel eller lejlighed med subway, og det er som regel den billigste løsning. Du kan se et kort over subway her.

En anden mulighed er at tage en taxa (yellow cab) i lufthavnen. Det burde ikke koste mere end omkring 30-40 $, afhængigt af hvor du skal hen. Denne pris er for op til tre personer. Hvis I er flere end det, er det bedre at tage en bil eller minibus, du har bestilt på forhånd. Det kan du bestille ved at følge de nedenstående trin. Du kan booke en minibus med chauffør, der har plads til op til 6 passagerer. Det gode ved det er også, at du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at betale.

Forhåndsbestil din bil eller minibus her

Følg de nedenstående trin for at booke en bil eller minibus

  1. Vælg JFK Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv adressen.
  3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden Cash, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under ‘Special Requests.’ Sørg for at have landekoden med. For eksempel: ‘Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke din transport i bil eller minibus tilbage til lufthavnen

Hvis du gerne vil sørge for din transport til Brooklyn på forhånd, så kan du også booke privat transfer fra JFK Lufthavn her. Glem ikke at booke transfer tilbage til lufthavnen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter