Transfer fra JFK Lufthavn til Queens eller Brooklyn

Køb billetter nu
Fra JFK Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Transfer fra JFK Lufthavn til Queens eller Brooklyn er det bedst at arrangere på forhånd. Der er desværre ingen shuttlebusser fra JFK Lufthavn til Queens og Brooklyn. Det er svært at give generelle råd med hensyn til transport. Hvad, der er smartest, kommer an på, hvor du skal hen. Som oftest kan du komme hen til dit hotel eller lejlighed med subway, og det er som regel den billigste løsning.

Taxa fra JFK til Queens eller Brooklyn

En anden mulighed er at tage en taxa (yellow cab) i lufthavnen. Det burde ikke koste mere end omkring 80 $, afhængigt af hvor du skal hen. Denne pris gælder for op til tre personer. Hvis I er flere end det, er det bedre at tage en bil eller minibus, du har bestilt på forhånd. Det kan du bestille ved at følge de nedenstående trin herunder. Du kan booke en minibus med chauffør, der har plads til op til 6 passagerer. Det gode ved det er også, at du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at betale.

Forhåndsbestil din bil eller minibus her

Hvis du gerne vil sørge for din transport til Brooklyn på forhånd, så kan du også booke privat transfer fra JFK Lufthavn her. Glem ikke at booke transfer tilbage til lufthavnen her.

Erics tip: Hvis du planlægger at køre med subway til din indkvartering, så brug min gratis app. I den finder du et kort over NYC’s subway, som kan bruges offline. Du kan desuden se, hvor du er, selvom du ikke er på nettet.

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til Queens eller Brooklyn her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev