Transfer fra Newark Lufthavn til Queens eller Brooklyn

Køb billetter nu
Fra Newark Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Transfer fra Newark Lufthavn til Queens eller Brooklyn kan du booke, inden du rejser. Hvis du ankommer til Newark Lufthavn og skal bo på hotel eller i lejlighed i Queens eller Brooklyn, så skal du rejse til staten New York. Du kan tage med bus eller tog til Manhattan, og derfra med subway (såfremt dit hotel eller lejlighed ligger nær en subway-station).

Forhåndsbestil transport i bil eller minibus her

Taxa fra Newark til Queens eller Brooklyn

Jeg kan ikke anbefale at tage en taxa (yellow cab). Det skyldes, at Newark Lufthavn ligger i en anden stat end Queens og Brooklyn, og taxachaufførerne må opkræve en særlig afgift for at køre mellem stater. Vælger du at tage en taxa, kan du godt regne med at skulle betale omkring 110-130 $ for turen. I stedet anbefaler jeg, du bestiller en bil med chauffør på forhånd. Det kan spare dig mange penge. Rejser du med en større gruppe, kan I booke en minibus, hvilket er meget billigere end at tage en taxi.

Følg de nedenstående trin for at booke en bil eller minibus:

  1. Vælg Newark Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv adressen.
  3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden Cash, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under ‘Special Requests.’ Sørg for at have landekoden med. For eksempel: ‘Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke transfer i bil eller minibus tilbage til lufthavnen

Hvis du gerne vil sørge for din transport til Brooklyn på forhånd, så kan du også booke privat transfer fra Newark Lufthavn her. Glem ikke at booke transfer tilbage til lufthavnen her.

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Queens eller Brooklyn her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter