Transfer fra Newark Lufthavn til Queens eller Brooklyn

Køb billetter nu
Fra Newark Lufthavn til et hotel i Queens eller Brooklyn

Transfer fra Newark Lufthavn til Queens eller Brooklyn kan du booke, inden du rejser. Hvis du ankommer til Newark Lufthavn og skal bo på hotel eller i lejlighed i Queens eller Brooklyn, så skal du rejse til staten New York. Du kan tage med bus eller tog til Manhattan, og derfra med subway (såfremt dit hotel eller lejlighed ligger nær en subway-station).

Forhåndsbestil transfer til Queens eller Brooklyn her

Taxa fra Newark til Queens eller Brooklyn

Jeg kan ikke anbefale at tage en taxa (yellow cab). Det skyldes, at Newark Lufthavn ligger i en anden stat end Queens og Brooklyn, og taxachaufførerne må opkræve en særlig afgift for at køre mellem stater. Vælger du at tage en taxa, kan du godt regne med at skulle betale omkring 120 til 140 $ for turen. I stedet anbefaler jeg, du bestiller en bil med chauffør på forhånd. Det kan spare dig penge. Rejser du med en større gruppe, kan I booke en minibus, hvilket er billigere end at tage en taxi.

Hvis du gerne vil sørge for din transport til Brooklyn på forhånd, så kan du også booke privat transfer fra Newark Lufthavn her. Glem ikke at booke transfer tilbage til lufthavnen her.

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Queens eller Brooklyn her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev