Transfer fra Newark Lufthavn til Bronx

Køb billetter nu
Fra Newark Lufthavn til Bronx

Transfer fra Newark Lufthavn til Bronx kan du bestille på forhånd. Hvis du lander i Newark Lufthavn og skal videre til Bronx, så skal du fra New Jersey til New York. Eftersom du skal krydse en delstatsgrænse, er det dyrt at tage en taxa. Det kan koste 110-130 dollars, afhængigt af hvor præcist du skal hen. Hvis du gerne vil rejse fra Newark til Bronx med offentligt transport, så skal du først køre til Manhattan og tage en subway videre til Bronx derfra. Det er både upraktisk og tager lang tid.

Newark Lufthavn transport

Jeg anbefaler, at du arrangerer din transport på forhånd via det nedenstående link. Det er nemt at forhåndsbestille privat transfer, og desuden giver det god valuta for pengene. En anden fordel er, at du på forhånd ved, præcist hvor meget turen kommer til at koste, uanset trafikforhold. Hvis du rejser i en gruppe på mindst fire passagerer fra Newark Lufthavn til Bronx, så er privat transfer helt klart den billigste mulighed.

Forhåndsbestil din transport til Bronx her

Følg de nedenstående trin for at booke transfer

1. Vælg Newark Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
2. Skriv adressen (for Opera House Hotel vælg Mott Haven som Town/Section).
3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv dit flys ankomsttid, så holder de øje med, hvornår flyet lander).
4. Vælg bil.
5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden “Cash”, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under “Special Requests”. Sørg for at have landekoden med. For eksempel: “Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX”.
7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke transfer tilbage til lufthavnen

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Bronx her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter