Transfer fra Newark Lufthavn til Bronx

Køb billetter nu
Fra Newark Lufthavn til Bronx

Transfer fra Newark Lufthavn til Bronx kan du bestille på forhånd. Hvis du lander i Newark Lufthavn og skal videre til Bronx, så skal du fra New Jersey til New York. Eftersom du skal krydse en delstatsgrænse, er det dyrt at tage en taxa. Det kan koste 140 til 160 $, afhængigt af hvor præcist du skal hen. Hvis du gerne vil rejse fra Newark til Bronx med offentligt transport, så skal du først køre til Manhattan og tage en subway videre til Bronx derfra. Det er både upraktisk og tager lang tid.

Newark Lufthavn transport

Jeg anbefaler, at du arrangerer din transport på forhånd herunder. Det er nemt at forhåndsbestille privat transfer, og desuden giver det god valuta for pengene. En anden fordel er, at du på forhånd ved, præcist hvor meget turen kommer til at koste, uanset trafikforhold. Hvis du rejser i en gruppe på mindst fire passagerer fra Newark Lufthavn til Bronx, så er privat transfer helt klart den billigste mulighed.

Forhåndsbestil din transport til Bronx her

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Bronx her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev