Fra JFK Lufthavn til Bronx

Køb billetter nu
Fra JFK Lufthavn til Bronx

Der er forskellige muligheder, når det kommer til transfer fra JFK Lufthavn til Bronx. Du kan tage en taxa, men der er ikke en fast pris for at køre den rute, som der er det for at køre fra JFK til Manhattan. Derfor kan det koste alt fra 80 til 120 dollars at tage en taxa, afhængigt af hvor præcist du skal hen. Det er upraktisk at rejse med tog eller subway, eftersom du skal skifte i hvert fald to gange, og i nogle tilfælde endda flere gange. Det kan let tage to timer at komme frem, hvis du benytter dig af offentlig transport. Shuttle-busser kører ikke så langt som til Bronx. Hvis du gerne vil rejse fra JFK Lufthavn til Bronx på en komfortabel måde og på forhånd vide, hvad turen kommer til at koste, så anbefaler jeg, at du booker privat transfer online, inden du rejser. På den måde ved du, præcist hvad du kan forvente, og du skal ikke stå i lufthavnen og bekymre dig om, hvordan du kommer frem. Hvis du rejser i en gruppe på mindst fire personer, så er denne type transfer helt klart den billigste.

Forhåndsbestil din transport til Bronx her

Følg de nedenstående trin for at booke transfer

1. Vælg JFK Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
2. Skriv adressen (for Opera House Hotel vælg Mott Haven som Town/Section).
3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv dit flys ankomsttid, så holder de øje med, hvornår flyet lander).
4. Vælg bil.
5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden “Cash”, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under “Special Requests”. Sørg for at have landekoden med. For eksempel: “Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX”.
7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke transfer tilbage til lufthavnen

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter