Transfer fra JFK Lufthavn til Bronx

Køb billetter nu
Fra JFK Lufthavn til Bronx

Transfer fra JFK Lufthavn til Bronx kan du nemt booke, inden du rejser. Der er forskellige transportmuligheder. Det er upraktisk at rejse med tog eller subway, eftersom du skal skifte i hvert fald to gange, og i nogle tilfælde endda endnu flere gange. Det kan let tage to timer at komme frem, hvis du benytter dig af offentlig transport. Shuttlebusser kører ikke helt til Bronx.

Taxa fra JFK lufthavn til Bronx

Du kan tage en taxa, men der er ikke en fast pris, som der er det, når man kører fra JFK til Manhattan. Derfor kan det koste alt fra 80 til 120 dollars at tage en taxa til Bronx, afhængigt af hvor præcist du skal hen. Hvis du gerne vil rejse fra JFK Lufthavn til Bronx på en komfortabel måde og på forhånd vide, hvad turen kommer til at koste, så anbefaler jeg, at du booker privat transfer online, inden du rejser. På den måde ved du, præcist hvad du kan forvente, og du skal ikke stå i lufthavnen og bekymre dig om, hvordan du kommer frem. Hvis du rejser som en del af en gruppe på mindst fire personer, så er denne type transfer helt klart den billigste.

Forhåndsbestil din transport til Bronx her

Følg de nedenstående trin for at booke transfer

1. Vælg JFK Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
2. Skriv adressen (for Opera House Hotel vælg Mott Haven som Town/Section).
3. Vælg dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv dit flys ankomsttid, så holder de øje med, hvornår flyet lander).
4. Vælg bil.
5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger muligheden “Cash”, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under “Special Requests”. Sørg for at have landekoden med. For eksempel: “Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX”.
7. Bekræft din booking, og tjek at du har modtaget en bekræftelse via e-mail.

Husk at booke transfer tilbage til lufthavnen

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til Bronx her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter