Gratis New York Yankees gaver

Gratis New York Yankees Gave

Der uddeles gratis New York Yankees-gaver ved en række kampe i løbet af baseball sæsonen. Mange af disse New York Yankees-gaver er ægte samleobjekter, som jeg nyder at tage med hjem.

Fra bobbleheads og Yankees-kasketter til krus og T-shirts, du kan få flere forskellige unikke genstande gratis, når du tager til en kamp. Hvem ville ikke have det? Find New York Yankees´ kampagneplan 2023 her.

Contents

Gratis New York Yankees Gaver

Giveaways finder sted i flere forskellige baseball kampe i New York og fra flere hold, herunder New York Mets. Det sker dog ikke ved hver kamp, og gaven er også forskellig hver gang. Nogle gange er det en hættetrøje, og andre gange kan det være et ikonisk bobblehead eller en kasket. Personligt synes jeg at det er utroligt sjovt at samle på disse ting. Jeg tjekker altid inden jeg tager til en kamp for at se, om der bliver uddelt noget gratis!

Hvis der gives gaver væk til din kamp, er det ligegyldigt, hvilken billet du har, eller hvor du sidder, for de er til alle. Det eneste du skal sørge for er at være der til tiden, så der stadig er masser af Yankees-gaver tilbage, for når de er væk, så er de væk! Billetter til kampe kan endda være billigere end den vare, du får gratis. Til nogle kampe kan du få en billet til New York Yankees for så lidt som 10 dollars, mens en Yankees-kasket f.eks. er omkring 30 dollars værd.

Erics tip: “Kom i god tid for at få den gratis gave: ca. en time før spillet starter bør være fint. Hvis en af indgangene er løbet tør for gaver, kan du prøve en anden. Du bør måske endda komme så tidligt som muligt, når populære ting som bobbleheads bliver delt ud, da de hurtigt forsvinder. Stadium åbner to timer før kampstart. Det er ikke svært at få i reklamegaven; jeg har aldrig haft problemer med det. Det eneste vigtige er at være der til tiden.”

Bobblehead

Der uddeles Bobbleheads ved flere kampe. Disse små bobblehead-figurer er unikke genstande, som ikke altid sælges separat. Det gør det ekstra specielt, hvis du kan få fat i en!

New York Yankees Cap

For mange er en Yankees-kasket en fin souvenir at købe under en kamp. De findes i alle mulige prints og farver, men nogle gange bliver de uddelt som en reklamegave, f.eks. den klassiske blå kasket eller en med camouflageprint til Military Appreciation Day.

New York Yankees Krus

New York Yankees Oris Bear-krus bliver givet ud en gang om året og kan ikke købes separat. Det er virkelig noget specielt, hvis du har en derhjemme!

New York Yankees Merchandise

Lige så vel som bobbleheads, kasketter og krus, bliver genstande som tøj og kalendere også delt ud. Disse gratis gaver er også dedikeret til New Yorks baseballhold.

2024 kampoversigt: Gratis New York Yankees-gave

Kom tilbage i 2024 for at se de gratis New York Yankees-gaver

Hvis du leder efter New York Yankees-gaver, kan du købe dem her.

Hvornår vil der blive delt gratis gaver ud til New York Yankees kampe?

Tjek oversigten for at se hvornår bestemte gaver bliver givet ud til New York Yankees kampe.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev