Gratis wi-fi i New York

Gratis wi-fi i New York

Det kan være meget rart at gå på wi-fi i New York, hvis du gerne vil tjekke e-mails, besøge NewYorkCity.dk eller dele noget på Facebook. Heldigvis er der mange steder i New York, hvor gratis internet er tilgængeligt. Det er muligt at gå på nettet i parker, på hoteller og endda på subway-stationer. Desuden er wi-fi tilgængeligt på mange (fastfood)restauranter, barer og diners. På næsten enhver McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s kan du gå på trådløst netværk. Der er også hotspots mange steder på gaden.

Download min gratis app, og se en oversigt over steder med gratis wi-fi på din mobil

Contents

Wi-fi på subway-stationerne i New York

Gratis wi-fi er tilgængeligt på de fleste subway-stationer på Manhattan og på de større stationer i andre boroughs. Der er wi-fi på stationerne Times Square, Columbus Circle og Rockefeller Center, for blot at nævne nogle få. Når du vælger det trådløse netværk, så ser du en reklame. Accepter denne reklame om nødvendigt, og herefter er du forbundet til nettet. Bemærk venligst, at wi-fi ikke er tilgængeligt i subway-togene.

Gratis wi-fi i New York - Wi-fi på 5th Avenue Station Gratis wi-fi i New York - Gratis wi-fi på subway-stationen

LinkNYC wi-fi

Førhen var der 12.000 telefonbokse i New York. I stedet for at fjerne dem alle, valgte man at omdanne nogle af dem til hotspots. Netværket hedder LinkNYC, og det går wi-fi tilgængeligt på næsten hele Manhattan og på de store gader i andre bydele. Du kan logge dig på det gratis wi-fi i op til omkring 30 meters afstand fra telefonboksen. Du skal blot vælge “LinkNYC Free WiFi,” og acceptere vilkår og betingelser.

Wi-fi i parker

I de fleste parker i New York er der også gratis wi-fi. I eksempelvis Central Park, High Line Park og Battery Park kan du komme på wi-fi uden et login eller password. Du kan også benytte dig af gratis wi-fi i bl.a. Bryant Park, Madison Square Park og Union Square Park. Varigheden og vilkårene for brugen varierer fra park til park.

Billig mobildata i New York

Hvis du ikke vil lede efter gratis WiFi i New York, er en eSIM datapakke en god mulighed. Med et eSIM-kort kan du nemt lægge et dataabonnement på din telefon, uden et fysisk sim-kort og for få penge. Dette giver dig mulighed for altid at være forbundet til internettet under din rejse til New York. Så du kan altid finde vej, dele dine feriebilleder på Facebook, Twitter og Instagram eller sende mig en besked, hvis du har et spørgsmål.

Er der gratis wifi i New York?

I New York er der gratis wi-fi i parker, på subway-stationer og mange andre steder. Find gratis steder med wi-fi i min gratis Eric's New York app.

Hvad er Link NYC WiFi?

LinkNYC er et gratis wi-fi-netværk i New York. Mange af byens gamle telefonbokse er blevet forvandlet til disse gratis hotspots.

Er der gratis wi-fi i New Yorks parker?

Ja, adskillige parker i New York City har gratis wi-fi. Se hvilke her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev