2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Gratis wi-fi i New York

Gratis wi-fi i New York

Gratis wi-fi i New York

Det kan være meget rart at gå på wi-fi i New York, hvis du gerne vil tjekke e-mails, besøge NewYorkCity.dk eller dele noget på Facebook. Heldigvis er der mange steder i New York, hvor gratis internet er tilgængeligt. Det er muligt at gå på nettet i parker, på hoteller og endda på subway-stationer. Desuden er wi-fi tilgængeligt på mange (fastfood)restauranter, barer og diners. På næsten enhver McDonald’s, Starbucks eller Applebee’s kan du gå på trådløst netværk. Der er også gamle telefonbokse, der er blevet lavet om til hotspots.

Download min gratis app, og få en oversigt over steder med gratis wi-fi på din mobil

Gratis wi-fi i New York - Apple    Gratis wi-fi i New York - Google

Wi-fi i subway-stationerne i New York

Der er en række subway-stationer, hvor gratis wi-fi er tilgængeligt, deriblandt de fleste stationer på subway-linjerne 1 og C. Der er wi-fi på stationerne Times Square, Columbus Circle og Rockefeller Center, for bare at nævne nogle få. Når du vælger det trådløse netværk, så ser du en reklame. Accepter denne reklame om nødvendigt, og herefter er du forbundet til nettet. Bemærk venligst, at wi-fi ikke er tilgængeligt i subway-togene.

Gratis wi-fi i New York - Wi-fi på 5th Avenue Station Gratis wi-fi i New York - Gratis wi-fi på subway-stationen

Wi-fi ved telefonbokse

Førhen var der 12.000 telefonbokse i New York. I stedet for at fjerne dem alle, valgte man at omdanne nogle af dem til hotspots. Du kan logge dig på det gratis wi-fi i op til omkring 30 meters afstand fra telefonboksen. Du skal blot vælge “LinkNYC Free WiFi,” og acceptere vilkår og betingelser.

Wi-fi i parker

I Central Park, High Line Park og Battery Park kan du bruge wi-fi uden at have et login eller password. Du skal bare tilslutte dig netværket, og så har du ubegrænset gratis internet.  I Riverside Park, Bryant Park og Madison Square Park kan du bruge 3 gange 10 minutters wi-fi (inden for en 30-dages periode). I Bryant Park kan du desuden bruges parkens eget netværk ved at acceptere vilkårene og betingelserne for brugen af wi-fi. I Madison Square Park kan du også bruge NYCwireless. Inden du kan bruge det, skal du dog oprette en (gratis) konto og logge dig ind via den. I Union Square Park kan du logge dig på Unionsquare wi-fi, som giver dig internetadgang i hele parken.

Se kortet i min app for en  omfattende oversigt over steder med wi-fi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter