Greenpoint i Brooklyn

Greenpoint i Brooklyn

Greenpoint i Brooklyn er et hipt kvarter i New York, hvor du kan finde mange hyggelige barer, en masse vintagebutikker og alle former for restauranter. Greenpoint i New York har både gamle og industribygninger og luksuriøse højhuse. Dette kvarter i Brooklyn grænser op til Williamsburg mod nord, har en fantastisk udsigt over skylinen og kan opleves på en dag.

Contents

Stemningen i Greenpoint

Greenpoint har tidligere været det kvarter, hvor mange arbejdere boede med deres familier. Nu bliver det mere og mere populært blandt unge mennesker og kreative-sindede, hvilket gør det yderst livligt og resulterer i, at flere små virksomheder slår sig ned i området. Der er mange hippe kaffebarer, som de lokale kommer til på cykel eller skate. På mange af gadehjørnerne kan man stadig finde gammeldags bodegaer, som fungerer som små købmandsbutikker i området. Manhattan Avenue betragtes som Greenpoints hovedgade, som er kantet med mange små butikker og spisesteder.

Greenpoint opleves bedst til fods. At være blandt de lokale og gå fra en vintagebutik til et lokalt bryggeri og derefter videre mod havnefronten for at nyde udsigten over skylinen – det er Greenpoint for mig. Det ene øjeblik føler man, at man er i en gammel industribydel i New York, og det næste er man blandt luksushøjhuse ved havnefronten.

Greenpoint i Brooklyn - små butikker Greenpoint i Brooklyn - Lokale butikker

Attraktioner i Greenpoint

Greenpoint i New York har ikke mange store attraktioner; det er først og fremmest et skønt kvarter at gå rundt i. Du kan f.eks. besøge Transmitter Park, som er en park ved East River med udsigt over Manhattans skyline. Det er her, beboerne kan lide at komme for at slappe af. Du kan også tage en kaffe med på en af de omkringliggende caféer og nyde udsigten.

Erics tip: “Hvis du vil vide mere om Greenpoint, kan du følge vandreruten i min Eric’s New York App. På denne tur kommer du forbi nogle af mine yndlingssteder i kvarteret og oplever det ægte Greenpoint.”

Spisesteder i Greenpoint

Greenpoint er et godt sted at tage hen for at få en sjov dag med mad og lækre drinks.

Peter Pan Donut Shop

Nyd en donut i Peter Pan Donut Shop, som har ligget i Greenpoint siden 1950’erne og stadig tilbyder donuts lavet efter de originale opskrifter. Når du træder ind i butikken, føler du, at du er gået tilbage i tiden; de ansatte bærer retro-arbejdstøj, og indretningen er vintage.

Bryggerier i Greenpoint

Der er mange bryggerier i Brooklyn, og specielt i Greenpoint. Besøg Threes Brewing i løbet af dagen for at nyde en af deres øl. Ved solnedgang foretrækker jeg at tage på Greenpoint Beer and Ale. Deres rooftop har en vandtank i farvet glas, som ser ekstra smuk ud, når solen går ned. Desuden har øllene sjove navne. Der er intet bedre end af slutte dagen med en øl på!

Greenpoint i Brooklyn - Bryggerier Greenpoint i Brooklyn - Stemning

Shopping i Greenpoint

Greenpoint er fyldt med butikker gode vintagebutikker. Du vil ikke støde på mange store kæder i området. Dobbin Street Vintage Co-op er et godt sted at shoppe vintage i New York. Her kan du finde alt fra tøj og vinylplader til møbler og kunst. Denne gade er hjemsted for gamle pakhuse, der senere hen er blevet transformeret til butikker.

Hoteller i Greenpoint

Du kan finde en række forskellige hoteller i Greenpoint. Du kan f.eks. bo på The Box House Hotel. som ligger lige i nærheden af Long Island City. Du skal krydse Pulaski Bridge for at kunne komme nogen steder hen. Franklin Guesthouse er et hotel, der ligger tæt på NYC Ferry, som let forbinder dig til Manhattan og andre steder i Brooklyn.

Hvordan kommer man til Greenpoint?

Fra Manhattan kan du besøge Greenpoint i Brooklyn ved at tage metroen til Greenpoint Av eller Nassau Av station. Derfra kan du gå gennem kvarteret. En anden måde at komme til Greenpoint på er ved at tage NYC Ferry til Greenpoint eller North Williamsburg.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev