Guidet cykeltur på Manhattan

Guidet cykeltur på Manhattan

Tag med på guidet cykeltur på Manhattan. Turen er med en engelsktalende guide, der tager dig med gennem Manhattans vigtigste områder. I starter på Upper West Side, hvor du får en god og solid cykel udleveret, hvorefter turen får mod Manhattans sydligste punkt, Battery Park. Du kommer til at køre en hel rundtur. Guiden er født og opvokset i New York og sørger for at lede dig og resten af turgruppen sikkert forbi alle skyskraberne og Hudson River. Efter den omfattende cykeltur er det lige før, du godt kan pakke kufferten og rejse hjemad. Du har nemlig klaret en hel uges sightseeing på bare en dag.

Denne tur udbydes ikke længere
Se her for andre guidede cykelture

Contents

New Yorks højdepunkter

På den guidede cykeltur kommer du forbi mange af New Yorks højdepunkter. Du starter med at cykle rundt i Central Park, og via Columbus Circle kører du videre til Broadway og Times Square. Du passerer mange af Manhattans karakteristiske kvarterer, og turen giver dig et godt overblik over hvert område. Cykelturen går videre gennem Via Washington Square Park til Battery Park, hvor du kan slappe af for en stund, mens du beundrer Frihedsgudinden. Herfra cykler du gennem Financial District tilbage nordpå til Upper West Side. Her er det efter 3,5-times cykeltur desværre tid til at returnere cyklen.

Praktisk information

  • Minimumsalderen på denne tur er 14 år
  • Afgangssted: Upper West Side
  • Afgangstid: klokken 13.00. Se ledige datoer via linket herunder
  • Varighed: 3,5 time

Guidet cykeltur på Manhattan - Washington Square Park Guidet cykeltur på Manhattan - Columbus Circle

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev