Guidet tur til filmlokationer i Central Park

Køb billetter nu
Guidet tur til filmlokationer i Central Park - Bow Bridge

En guidet tur til filmlokationer i Central Park er lige sagen for filmfanatikere, men også for dem der gerne vil se meget af Central Park på kort tid. Din dygtige guide fortæller dig om mere end 30 steder i Central Park, der har lagt kulisse til film. Desuden kommer du til at høre noget om parkens historie. I gør holdt mange steder undervejs, så der er tid til at tage billeder og til at nyde den smukke Central Park. Gåturen er opdateret og har nogle af de nyeste film med. Deltagerne bliver også opfordret til at byde ind med deres spørgsmål undervejs.

Køb billetter til guidet tur til filmlokationer i Central Park her

Contents

Plaza Hotel, Bow Bridge og Boathouse

Turen starter på 59th Street, mellem Fifth og 6th Avenue, foran indgangen til subway-stationen 5 Av/59 S. Du kan komme hen til den station med subway-linje N, Q eller R. Alternativt kan du køre med subway-linje 4, 5 eller 6 til stationen 59th Street, som ligger lidt længere væk. Der er omkring 20 deltagere med på turen. I starter med at nævne berømte bygninger, der er med i film som for eksempel Plaza Hotel, der er kendt fra “Home Alone 2: Lost in New York”. Turen er en glimrende måde at teste din filmviden på.

Turen fortsætter i et roligt tempo gennem parken, og I stopper ved Wollman Skating Rink (“Serendipity”, “The Step Mom”), The Mall (“Vanilla Sky”, “Breakfast at Tiffany’s”) og den berømte Bow Bridge (“Autumn in New York”, “Keeping the Faith”, “Little Manhattan”, “The Way We Were”). Selvom denne bro måske nok er det mest romantiske sted i Central Park (mange frierier foregår der), så har den ikke samme romantisk ry på det hvide lærred. Du kommer også til at se Central Park Boathouse på afstand. Her foregik den berømte scene fra “Sex and the City”, hvor Carrie og Mr. Big falder i vandet (faktisk drænede man dammen, så Sarah Jessica Parker kunne filme scenen). Det er også stedet, hvor den sidste scene i “The Avengers” blev filmet.

Guidet tur til filmlokationer i Central Park - Wollman Rink Guidet tur til filmlokationer i Central Park - Reservoir

Strawberry Fields, The Dakota og Tavern on the Green

Turen går videre til Bandshell (“Mighty Aphrodite”, “Hair”) og Strawberry Fields. I 1985 blev et lille område af Central Park (mellem 71st og 74th Street) dedikeret til John Lennon, og det er et sted mange fans besøger. Fra Sheep Meadow kan du se bygningen The Dakota, hvor Yoko Ono forsatte med at bo efter hans død. Derefter fortsætter turen til Tavern on the Green, der er en berømt restaurant, som er med i “Ghostbusters” og “Wall Street”. Turen slutter ved Columbus Circle.

Erics tip: “Det her er en rigtig god måde at få set meget af Central Park på i løbet af kort tid. Hvis du elsker film, så kan du sikkert genkende mange af stederne. Hvis du ikke har lyst til at gå rundt, så kan du i stedet tage på en guidet tur til tv- og filmlokationer i New York, som foregår i bus.”

Guidet tur til filmlokationer i Central Park - Strawberry Fields Guidet tur til filmlokationer i Central Park - The Mall

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du kan enten printe værdibeviset ud eller du kan fremvise det på din mobiltelefon. Turen tager omkring 2 timer, så det anbefales at have behagelige sko på.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: 59th Street, i nærheden af Central Park
  • Afgangstid: klokken 12.00

Book billetter til guidet tur til filmlokationer i Central Park her

Også inkluderet i New York Pass

 

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev