Halloween fester i New York 2021

Halloween fester i New York

Halloween fester i New York kan du tage til i slutningen af oktober. Halloween er en populær højtid, som der bliver gjort meget ud af at fejre i USA. I ugerne op til bliver huse pyntet med skeletter og edderkoppespind, og på selve halloween (31. oktober) går børn fra dør til dør og indsamler slik. Halloween er også en sjov højtid for voksne, og i New York er der mange Halloween parties. Festglade mennesker tager på byens mest trendy barer og klubber iført uhyggelige outfits, og du kan også komme med!

Halloween i New York billetter

Lørdagen inden halloween, og  i nogle tilfælde også den 31. oktober, er der halloween parties forskellige steder i New York. Hop i dit bedste Dracula- eller zombie-kostume, og fest igennem blandt newyorkere på berømte rooftop-barer såsom Skyroom eller PH-D. På en lørdag aften er der normalt lang kø foran klubberne, og man er langt fra sikret overhovedet at komme ind. Med en af disse billetter til et Halloween party, som tilmed fås til en fornuftig pris, er du dog garanteret adgang til barerne. I nogle tilfælde er der også en drink inkluderet. Selv den verdensberømte Playboy Club med de legendariske “bunnies” afholder et halloween-maskebal.

På selve Halloween – den 31. oktober – kan du tage til Playboy Club Halloween Upside Down Party. Samme aften bliver den kendte rooftop-bar 230 Fifth forvandlet til “Devil’s Heaven”. Du kan også opleve en live-DJ til Witching Hour Party på Up&Down.

Klik her for en hel liste med fester

Erics tip: De fleste halloween fester foregår lørdagen inden halloween. Der er dog også nogle fester fredagen inden og på selve halloween. Sørg derfor for, at du får valgt billetter til den rette dato, når du booker.

Cruises med halloween-tema

Det er ikke kun på rooftop-barer og natklubber, der er halloween fester i New York. Du kan nemlig også købe billetter til en uforglemmelig aften fyldt med uhygge ombord på en yacht. De fester, som du kan købe billetter til via linkene, er de fester, jeg forventer, bliver de bedste, men naturligvis er ikke to aftener i byen i New York ens.

Køb dine billetter til et halloween party på en yacht her

Halloween fester i New York - Drinks Halloween fester i New York - Udklædning

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter