Halloween fester i New York 2024

Halloween fester i New York

Halloween fester i New York kan du tage til i slutningen af oktober. Halloween er en populær højtid, som der bliver gjort meget ud af at fejre i USA. I ugerne op til bliver huse pyntet med skeletter og edderkoppespind, og på selve halloween (31. oktober) går børn fra dør til dør og indsamler slik. Halloween er også en sjov højtid for voksne, og i New York er der mange Halloween parties. Festglade mennesker tager på byens mest trendy barer og klubber iført uhyggelige outfits, og du kan også komme med!

Contents

Halloween i New York billetter

Weekenden inden halloween, og  i nogle tilfælde også den 31. oktober, er der halloween parties forskellige steder i New York. Hop i dit bedste Dracula- eller zombie-kostume, og fest igennem blandt newyorkere på berømte rooftop-barer og klubber. På en lørdag aften er der normalt lang kø foran klubberne, og man er langt fra sikret overhovedet at komme ind. Med en af disse billetter til et Halloween party, som tilmed fås til en fornuftig pris, er du dog garanteret adgang til parterne. For eksempel kan du deltage i Witches’ Ball i Ascent Lounge med god musik, en premium åben bar og smuk udsigt over Central Park.

Klik her for en hel liste med fester

Erics tip: De fleste halloween fester foregår lørdagen inden halloween. Der er dog også nogle fester fredagen inden og på selve halloween. Sørg derfor for, at du får valgt billetter til den rette dato, når du booker.

House of Spirits

Fejr Halloween i et hjemsøgt palæ med cocktails. Nyd en nat fyldt med magi, tarotlæsning, Ouija-brætter og omstrejfende tilskuere. Stå ansigt til ansigt med spøgelserne fra de forstyrrede patienter hos psykiateren, der plejede at bo i huset. House of Spirits er en fordybende oplevelse beliggende i Downtown Manhattan, inspireret af Grigori Rasputins sidste dage, den gamle gud Veles og andre slaviske folkeeventyr gennem århundreder.

Køb dine billetter til House of Spirits her

Cruises med halloween-tema

Det er ikke kun på rooftop-barer og natklubber, der er halloween fester i New York. Du kan nemlig også købe billetter til en uforglemmelig aften fyldt med uhygge ombord på en yacht. Klæd dig ud i dit bedste kostume, og gør dig klar til at danse, mens du nyder drinks med udsigt over New Yorks skyline.

Der er i øjeblikket ingen tilgængelige billetter


Halloween fester i New York - Drinks Halloween fester i New York - Udklædning

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev