Hamilton Broadway billetter

Hamilton Broadway billetter

Køb dine billetter her

Køb dine Hamilton Broadway tickets, inden du tager afsted til New York. Du kan nemt købe dine teaterbilletter online og på den måde spare tid og penge. Hamilton på Broadway handler om USA’s første finansminister, Alexander Hamilton. Du kan se forestillingen på Richard Rodgers Theatre.

Køb dine billetter til Hamilton her

Køb Hamilton billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

Hiphop på Broadway

Både Hamilton-musicalen og -bogen er skrevet af Lin-Manuel Miranda. Showet startede som en off-Broadway-musical i begyndelsen af 2015, men den blev hurtigt flyttet til Broadway. Hamilton siges at være den bedste amerikanske musical i årtier, og den er meget innovativ med hensyn til musikken og skuespillerne. Forestillingen bliver spillet på Richard Rodgers Theatre. Kostumerne er traditionelle, men det er helt sikkert musicalens eneste klassiske element! Historien fortælles næsten udelukkende gennem rap og sang med numre i mange forskellige genrer. De historiske karakterer, der i virkeligheden var hvide, spilles desuden af sorte og latinamerikanske skuespillere.

Hamilton Broadway billetter - Hiphopshow Hamilton Broadway billetter - Skuespillerne

Alexander Hamilton

Musicalen er baseret på Alexander Hamiltons liv. Han var en af USA’s grundlæggere og landets første finansminister, og i dag er han at finde på 10-dollarsedler. I musicalen følger vi Hamilton, en ambitiøs immigrant fra Caribien, der tager til USA. Med hjælp fra vicepræsident Burr bliver han til en succesfuld statsmand. George Washington kan Hamilton regne med opbakning fra, mens hans store modstandere er Jefferson og Madison, der også er blandt USA’s grundlæggere. Forholdet mellem Hamilton og Burr bliver dårligere og dårligere, og det ender med en duel, hvor Hamilton bliver dødeligt såret. Udover denne hovedhistorie følger musicalen også Hamiltons ægteskab med den loyale Eliza, der trues af en affære og af Hamiltons platoniske forhold til Elizas søster.

Hamilton on Broadway Tickets The Company Hamilton on Broadway Tickets The King

Hvordan køber jeg Hamilton Broadway billetter?

Hamilton Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter, inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Hamilton her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 20 personer eller derover.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 10 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • for salsplanen over Richard Rodgers Theatre

Køb dine billetter til Hamilton her

Har du ikke lyst til at se Hamilton?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til Hamilton herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter