2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Hamilton Broadway billetter

Hamilton Broadway billetter

Hamilton Broadway billetter

Køb dine Hamilton Broadway tickets, inden du tager afsted til New York. Du kan nemt købe dine teaterbilletter online og på den måde spare tid og penge. Hamilton på Broadway handler om USA’s første finansminister, Alexander Hamilton. Både musicalen og bogen er skrevet af Lin-Manuel Miranda. Showet startede som en off-Broadway-musical i starten af 2015, men den blev hurtigt flyttet til Broadway. Hamilton siges at være den bedste amerikanske musical i årtier, og den er meget innovativ med hensyn til musikken og skuespillerne. Du kan se forestillingen på Richard Rodgers Theatre.

Køb dine billetter til Hamilton her

Historien om Hamilton

Kostumerne er traditionelle, men det er helt sikkert musicalens eneste klassiske element! Historien fortælles næsten udelukkende gennem rap og sang med numre i mange forskellige genrer. De historiske karakterer, der i virkeligheden var hvide, spilles desuden af sorte og latinamerikanske skuespillere.

Musicalen er baseret på Alexander Hamiltons liv. Han var en af USA’s grundlæggere, landets første finansminister, og i dag er han at finde på 10-dollarsedler. Hamilton er en ambitiøs immigrant fra Caribien, der tager til USA og med hjælp fra vicepræsident Burr bliver til en succesfuld statsmand. Hvor Hamilton kan regne med støtte fra George Washington, er de andre af USA’s grundlæggere Jefferson og Madison hans store modstandere. Forholdet mellem Hamilton og Burr bliver dårligere og dårligere, og det ender med en duel, hvor Hamilton bliver dødeligt såret. Udover denne hovedhistorie følger musicalen også Hamiltons ægteskab med den loyale Eliza, der trues af en affære og af Hamiltons platoniske forhold til Elizas søster.

Erics tip: Hvis du gerne vil opleve en unik tilgang til amerikansk historie med god musik og scenografi, så er det her showet for dig. Det er et meget populært show, og derfor er billetterne svære at få fat på. Hvis du ser billetter til mellem 300 og 400 $, så er det en god pris for den her forestilling, og det er usandsynligt, du finder billigere billetter.

Information om forestillingen

  • Ikke egnet for børn under 13 år
  • Varighed: 2 timer og 45 minutter
  • Sted: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street

Køb dine billetter til Hamilton her

Har du ikke lyst til at se Hamilton?

Se en række andre Broadway-shows her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter