Happy Hour Cruise i New York

Køb billetter nu
Happy Hour Cruise i New York

På et Happy Hour Cruise i New York kan du sejle på New Yorks floder, mens du nyder en drink. Rund en dag med sightseeing af på hyggelig vis, mens du cruiser langs Manhattans smukke skyline og sipper til din drink. Sejlturen er populær både hos de lokale og turister, og der er derfor et godt mix af folk ombord. Nyd en hyggelig (sommer) aften i New York, mens du nipper til en kold øl eller et glas vin og ser solen gå ned.

Book Happy Hour Cruise her

Hvis Happy Hour-krydstogtet ikke er tilgængeligt på din foretrukne dato, kan du bestille billetter til Summer Nights-cruiset i stedet.

Contents

Alive After Five Cruise

Alive After Five cruiset går du om bord på ved Pier 15 i Downtown Manhattan. Havnemolen kan du nemt komme til med subway. Båden stævner ud og sejler langs East River mod Manhattans sydspids. Slap af med en drink i hånden, mens du ser Downtown Manhattans skyline glide forbi.

Er du i dansehumør? Så vil du helt sikkert sætte pris på DJ’en ombord. Foretrækker du derimod fred og ro, så kan du gå ud på dækket for bare at nyde udsigten over Manhattan. Køber du en billet kun til sejlturen, så kan du købe drinks og snacks på skibet. Der er også mad og/eller drinks at købe ombord.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Pier 15
  • Afgangstid: klokken 18.00
  • Dette cruise er sæsonpræget

Book Happy Hour Cruise her

Happy Hour Cruise i New York - Øl Happy Hour Cruise i New York - Sejltur på East River

Party cruise i New York

Er du mere i humør til at feste frem for en rolig bådtur med drinks? Så er der også en bådtur for dig! Tilbring en aften i New York på det 4 timer lange ‘La Barca After Darka’ party cruise. Du er sikret en skøn aften med drinks og den fantastiske skyline, mens en DJ står for musikken. Omkring 22.00 sætter du kursen tilbage mod havnen, hvor du kan feste videre på en af New Yorks mange barer eller natklubber, hvis festhumøret stadig er højt.

Book party cruise i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev