Helikopterture og ruter i New York

Køb billetter nu
Helikopterture og ruter i New York

Hvad ser du præcist på en helikoptertur i New York? Hvilken rute flyver helikopterne, og hvordan finder du ud af, hvilken helikoptertur der passer bedst til dig? Skal du vælge en kort eller en lang tur? Det er spørgsmål, jeg ofte bliver stillet, og derfor har jeg lavet denne side.

Klik her for at se fotos fra en helikoptertur.

Herunder finder du en beskrivelse af de forskellige helikopterture, du kan vælge, og tre af ruterne kan du se på et kort. På søndage er der ikke længere nogen helikopterture, der afgår fra Manhattan. Det betyder, at turene på de andre dage hurtigere bliver udsolgt. Sørg derfor for at reservere din plads, før du rejser til New York.

Contents

Manhattan Sky, Scenic og Grand Island helikoptertur

Den røde rute på nedenstående kort kaldes ‘’Manhattan Sky Tour.’’ Denne helikoptertur tager omkring 12-15 minutter og er den korteste af disse tre ture. Den koster omkring 1782 kr., hvilket også gør det til den billigste.

Book Manhattan Sky Tour her
Book Manhattan Sky Tour med alle gebyrer inkluderet her

Kortets gule rute hedder Scenic Tour. Her flyver du ad samme rute som på den røde (Manhattan Sky Tour), men denne tur er længere. Helikopterturen fortsætter nemlig mod Harlem, og du kan endda være heldig at se Yankee Stadium. Denne tur tager cirka 18 minutter og koster omtrent 1997 kr.

Book Scenic Tour her
Book Scenic Tour med alle gebyrer inkluderet her

Den blå rute kaldes Grand Island Tour. Det er den længste af de tre ture, og det er derfor også den dyreste. Du flyver forbi Staten Island, og du får endda Bronx at se. Du ser selvfølgelig de samme steder som på den røde og gule rute, men også en del flere. Denne tur koster cirka 2642 kr.

Book Grand Island Tour her
Book Grand Island Tour med alle gebyrer inkluderet

Helikoptertur på en søndag

De fleste helikopterture afgår fra Manhattan, hvor de ikke må lette på søndage grundet strenge reguleringer. Vil du gerne på din helikoptertur på en søndag? Så er der en tur med afgang fra New Jersey, der giver god valuta for pengene.

Book din helikoptertur på en søndag her

Helikopterture og ruter i New York - Manhattans skyline New York Helicopter Tour Routes Govenors Island

Aftenflyvning

Hvis du virkelig vil lave noget spektakulært, så book en aftentur! Se New Yorks lys fra oven, når du passerer Frihedsgudinden, Empire State Building og Times Square. Flyet afgår fra New Jersey, og du kan rejse hertil med tog fra Penn Station.

Book aftenflyvning fra New Jersey her

Privat helikoptertur

Vil du gerne på en privat helikoptertur, og betyder prisen ikke noget? Så er denne tur lige noget for dig! Under denne tur ser du de fleste af New Yorks mest populære seværdigheder, enten alene eller med dine kære. Helikopteren har plads til op til fem personer, så hvis I kun skal to afsted, så forbliver de resterende fire pladser tomme, og I har dermed god plads. Det er den perfekte mulighed for at fejre et jubilæum eller en anden særlig lejlighed.

Book en privat helikoptertur fra Westchester her

Yderligere information

Vigtigt! Når du har bestilt dine billetter, så sørg for at kontakte turudbyderen for at bekræfte den præcise dato og tidspunkt for din helikoptertur. Efter din online booking modtager du et værdibevis via e-mail, som indeholder alle turudbyderens kontaktoplysninger. Jeg anbefaler, at du kontakter dem, minimum to uger inden den dato du gerne vil på din helikoptertur. Hvis du booker, når der er under to uger til helikopterflyvningen, så skal du kontakte turudbyderen med det samme for at bekræfte dato og tidspunkt. Jo tidligere du bekræfter bookingen, desto flere tidspunkter på dagen kan du vælge imellem.

Hvis dine planer ændrer sig, efter du er ankommet til New York, og du derfor vil ombooke din helikoptertur, så skal du tage kontakt til turudbyderen.

Helikopterture og ruter i New York - De forskellige ruter

Hvilken rute følger helikopterne over New York?

Der er tre primære helikopterruter i New York. Du ser bedst ruterne og attraktionerne, der passeres, på kortet.

Hvor lang tid varer en helikoptertur i New York?

Helikopterturene varer ca. mellem 12 og 25 minutter. Læs mine tips til, hvilken tur du skal vælge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev