Helikopterture og ruter i New York

Køb billetter nu
Helikopterture og ruter i New York

Hvad ser du præcist på en helikoptertur i New York? Klik her for at se fotos fra en helikoptertur. Hvilken rute flyver helikopterne, og hvordan finder du ud af, hvilken helikoptertur der passer bedst til dig? Skal du vælge en kort eller en lang tur? Det er spørgsmål, jeg ofte bliver stillet, og derfor har jeg lavet denne side.

Herunder finder du en beskrivelse af de forskellige helikopterture, du kan vælge, og tre af ruterne kan du se på et kort. På søndage er der ikke længere nogen helikopterture, der afgår fra Manhattan. Det betyder, at turene på de andre dage hurtigere bliver udsolgt. Sørg derfor for at reservere din plads, før du rejser til New York.

Manhattan Sky, Scenic og Grand Island helikoptertur

Den røde rute på nedenstående kort kaldes ‘’Manhattan Sky Tour.’’ Denne helikoptertur tager omkring 12-15 minutter og er den korteste af disse tre ture. Den koster omkring 1.385 kr., hvilket også gør det til den billigste.

Book Manhattan Sky Tour her

Kortets gule rute hedder Scenic Tour. Her flyver du ad samme rute som på den røde (Manhattan Sky Tour), men denne tur er længere. Helikopterturen fortsætter nemlig mod Harlem, og du kan endda være heldig at se Yankee Stadium. Denne tur tager cirka 18 minutter og koster omtrent 1.860 kr.

Book Scenic Tour her

Den blå rute kaldes Grand Island Tour. Det er den længste af de tre ture, og det er derfor også den dyreste. Du flyver forbi Staten Island, og du får endda Bronx at se. Du ser selvfølgelig de samme steder som på den røde og gule rute, men også en del flere. Denne tur koster cirka 2.169 kr. Nu kan turen også købes med transfer mellem heliporten og Midtown Manhattan tur-retur.

Book Grand Island Tour her

Helikoptertur på en søndag

De fleste helikopterture afgår fra Manhattan, hvor de ikke må lette på søndage grundet strenge reguleringer. Vil du gerne på din helikoptertur på en søndag? Så er der en tur med afgang fra New Jersey, der giver god valuta for pengene, og som endda inkluderer muligheden for at blive transporteret fra NYC til heliporten i New Jersey.

Book din helikoptertur på en søndag her

Helikopterture og ruter i New York - Manhattans skyline New York Helicopter Tour Routes Govenors Island

Helikoptertur om aftenen og cruise

EKSKLUSIV PAKKE: Hvis du virkelig vil have en spektakulær oplevelse, så book en helikoptertur om aftenen inkl. et cruise. Først tager du på en helikoptertur, der varer 12-15 minutter (se den røde rute på kortet herunder). Helikopteren letter omkring klokken 17.30, hvilket betyder, at du i årets mørkere måneder fra oktober til marts oplever en egentlig aftentur. Mellem april og september ser du derimod byen i eftermiddagslys eller ved solnedgang. Efter flyveturen går du et kort stykke vej til Pier 16, hvor du går om bord på båden. Båden stævner ud fra Manhattan og tager dig forbi seværdigheder som Brooklyn Bridge, Ellis Island og One World Trade Center. Ombord kan du hygge dig med en (inkluderet) æske med fire stykker chokolade, mens du beundrer Frihedsgudinden.

Dette er den ENESTE helikopterflyvning om aftenen, der afgår fra Manhattan. Du vil med garanti blive betaget af byens smukke lys på denne tur. Det er en oplevelse, du ikke må misse. Det er også et oplagt valg for de, der allerede har taget en helikoptertur over New York om dagen, og nu gerne vil se byen i et andet lys. Prisen ligger på omkring 2.159 kr.

Book helikoptertur om aftenen og cruise her

Hvis du gerne vil flyve senere på aftenen, eller hvis ovenstående tur er udsolgt, så kan du tjekke, om der er plads på denne helikoptertur om aftenen med afgang fra New Jersey. Du kan komme til New Jersey med tog fra Penn Station. Bemærk venligst, at denne tur ikke inkluderer et cruise.

Book aftenflyvning fra New Jersey her

Helikoptertur uden døre

En helikoptertur uden døre er også noget ganske særligt. Det er det perfekte valg for adrenalinjunkies, fotografer og alle, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige i New York. Da der ikke er nogen døre eller vinduer i vejen, får du den klareste udsigt over Manhattan og alle de berømte seværdigheder, man kan tænke sig. Helikopteren letter fra en lufthavn i New Jersey, tæt på Manhattan. Efter takeoff flyver du i cirka 15 minutter henover Downtown Manhattan. Du får god tid til at nyde udsigten og tage fabelagtige billeder.

Book din helikoptertur uden døre her

VIP-helikoptertur inkl. transfer i limousine

Med denne helikopter-pakke kan du føle dig som en rigtig VIP! Her kombineres en helikoptertur nemlig med limousinekørsel til og fra heliporten. Limousinen henter dig i Midtown, Downtown eller Lower Manhattan og bringer dig på bekvem vis til heliporten, som helikopteren flyver fra. På den 20 minutter lange helikoptertur kan du nyde udsigten til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og One World Observatory oppefra.

Book en VIP-helikoptertur inkl. transfer i limousine

Privat helikoptertur

Vil du gerne på en privat helikoptertur, og betyder prisen ikke noget? Så er denne tur lige noget for dig! På den 30 minutter lange tur ser du de fleste af New Yorks mest populære seværdigheder, enten alene eller med dine kære. Helikopteren har plads til op til seks personer, så hvis I kun skal to afsted, så forbliver de resterende fire pladser tomme, og I har dermed god plads. Det er den perfekte mulighed for at fejre et jubilæum eller en anden særlig lejlighed. Denne helikoptertur afgår fra New Jersey, som du kan komme til med tog fra Penn Station.

Book en privat helikoptertur her

Yderligere information

Vigtigt! Når du har bestilt dine billetter, så sørg for at kontakte turudbyderen for at bekræfte den præcise dato og tidspunkt for din helikoptertur. Efter din online booking modtager du et værdibevis via e-mail, som indeholder alle turudbyderens kontaktoplysninger. Jeg anbefaler, at du kontakter dem, minimum to uger inden den dato du gerne vil på din helikoptertur. Hvis du booker, når der er under to uger til helikopterflyvningen, så skal du kontakte turudbyderen med det samme for at bekræfte dato og tidspunkt. Jo tidligere du bekræfter bookingen, desto flere tidspunkter på dagen kan du vælge imellem.

Hvis dine planer ændrer sig, efter du er ankommet til New York, og du derfor vil ombooke din helikoptertur, så skal du tage kontakt til turudbyderen.

Helikopterture og ruter i New York - De forskellige ruter

Hvilken rute følger helikopterne over New York?

Der er tre primære helikopterruter i New York. Du ser bedst ruterne og attraktionerne, der passeres, på kortet.

Hvor lang tid varer en helikoptertur i New York?

Helikopterturene varer ca. mellem 12 og 25 minutter. Læs mine tips til, hvilken tur du skal vælge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter