Hiphop-ture i New York

Køb billetter nu
Hiphop-ture i New York

Hiphop-ture i New York viser dig byen fra en helt ny side. Den artistiske udgave af hiphop opstod i New York og har udviklet sig til en verdensomspændende kultur og musikgenre. Når du besøger områder som Harlem og Bronx kan du opleve hiphoppens indflydelse på nært hold. Så tag med på en 2- eller 3-timers tur i hiphoppens tegn, anført af en Grand Master (en entusiastisk hiphop-guru og turguide)!

New York Hiphop-bustur (3 timer)

Er du stor fan af hiphop? Så bør du helt klart tage på en New York hiphop tour. På denne 3-timer lange bustur udforsker du Manhattan, Harlem og Bronx. Undervejs på den kulturelle og interaktive tur viser Grand Masteren dig nogle af New Yorks vigtigste hiphop-vartegn. Bussen gør holdt flere gange undervejs, så du får lejlighed til at komme ud og se dig lidt omkring.

Buschaufføren stopper flere steder, der er betydningsfulde for hiphoppens historie. Der er også en breakdance-workshop på programmet. Workshoppen hedder “Show Your Skills”, og for at komme i den rette stemning får alle deltagere en guldkæde og cap på. Undervejs på turen lærer du mere om berømte hiphopgrupper, såsom Public Enemy, Treacherous Three og The Sugarhill Gang. Du kommer også forbi mange vigtige hiphop-vartegn, såsom Graffiti Wall of Fame, the Apollo Theater og Rucker Park. Frokost er på egen regning (der tages kun imod kontanter). Guiden viser dig dog også, hvor du kan få ægte soul food at smage.

Praktisk information

  • Varighed: omkring 3 timer
  • Afgangsted: Museum of the City of New York
  • Afgangstid: kl. 11.00

Book New York hiphop bustur her

Hiphop-ture i New York - Breakdance Hiphop-ture i New York - Harlem

Harlem Hiphop Walking Tour (2 timer)

Hvis du synes, den 3 timer lange tur er for lang, så er denne Harlem Hiphop Walking Tour et rigtig godt alternativ. Den guidede gåtur varer 2 timer, og undervejs fortæller guiden dig en masse spændende facts hiphopkulturen og hiphoppens historie. Det er samtidig en god og underholdende mulighed for at udforske dele af New York, som du måske ikke ville have lagt vejen forbi ellers. Turguiden er en pioner inden for hiphop, og med sine anekdoter guider han dig og resten af turgruppen gennem området –en unik oplevelse!

Turen begynder multimedieshow i 3D, som forklarer, hvordan New York City blev til verdens største bycentrum. På den efterfølgende guidede gåtur får du dette at se med egne øjne. Kender du til Dip Set og Apollo Theater? Så bør du helt klart tage med på denne guidede tur, for her kommer du nemlig forbi de berømte steder, der har skrevet sig ind i hiphoppens historiebøger. Selv hvis hverken Dip Set eller Apollo Theater ikke lige får en klokke til at ringe, men du gerne vil lære mere om kulturer og subkulturer, så er denne Harlem Hiphop Walking Tour bestemt interessant.

Hvis du ikke allerede var hiphop-fan, mon så ikke du bliver det inden turen er omme! Heldigvis kommer I også forbi en af Harlems ældste pladeforretninger, så du kan købe nogle hiphopplader med hjem.

Praktisk information

  • Varighed: omkring 2 timer (indtil ca. kl. 15.00)
  • Afgangsted: Museum of the City of New York
  • Afgangstid: kl. 13.00

Book Harlem Hiphop Walking Tour her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev