Museum of the City of New York billetter

Køb billetter nu
Museum of the City of New York

Museum of the City of New York billetter kan købes online. Museum of the City of New York (MCNY) er en museum på Manhattan med New Yorks historie og kunst som omdrejningspunkt. Gennem permanente og midlertidige udstillinger er der på Museum of the City of New York fokus på både New Yorks historie og den aktuelle udvikling i byen. Museet ligger på den såkaldte Museum Mile på Upper East Side, på samme gade som andre store museer i New York.

Køb dine Museum of the City of New York billetter her

Contents

Udstillinger på Museum of the City of New York

Museum of the City of New York byder på tre etager fyldt med information om New York. Stueetagen er dedikeret til byens oprindelse og dens begyndende år. Du lærer om, hvordan Henry Hudson opdagede øen Manhattan og nogle af historiens tunge emner, såsom slaveri. Den moderne historie er i højsædet på de øvrige etager. Her finder du udstillinger om aktivisme i New York – fra protesterne mod Vietnamkrigen til Black Lives Matter. Emner fra nyere tid, såsom 9/11, Black Lives Matter og coronapandemien, har alle deres plads på museet. Afslut dit besøg med den 28 minutter lange film om New York, hvor alle museets højdepunkter vises igen. Museer er ikke så stort, så du kan formentlig nå at se det hele på en time eller to.

Museum of the City of New York - Skib Museum of the City of New York - Indenfor

Bygningen

Hvis du synes, museet ser bekendt ud, så er det måske fordi du genkender det fra tv-serien “Gossip Girl”. I serien blev bygninges facade brugt som indgangen til Constance Billard School for girls og St. Jude School for boys. Bygningen er også flot indeni med sin imponerende vindeltrappe. Sørg for at kigge ind i museumsbutikken, der byder på bøger, magasiner og andre ting relateret til New York. Museum of the City of New York har en belejlig placering overfor Central Park og nær andre top museer i New York.

Erics tip: “Dette museum besøges ikke i så høj grad af turister, modsat mange andre af New Yorks museer. Det er ikke særlig kendt, og der er endda mange newyorkere, som ikke kender det. Derfor er der ofte ikke så mange mennesker derinde, især ikke om morgenen. Hvis du har et besøg på Guggenheim eller The Met på programmet, og du har tid tilovers, så er det oplagt at tage på Museum of the City of New York. Det er et museum for ægte New York-fans, som gerne vil lære mere om selve byen og dens indbyggere gennem tiden.”

Museum of the City of New York - udstilling Museum of the City of New York - Bygningen

Praktisk information

Man må gerne have en klapvogn med ind på museet. Der er ikke noget sted at opbevare tasker. Det er tilladt at tage billeder til privat brug, men det er forbudt at bruge blitz, kamerastativ og selfiestick.

  • Sted: 1220 Fifth Avenue, ved 103rd Street. Museet ligger øverst på Museum Mile.

Køb dine Museum of the City of New York billetter her

Entré til Museum of the City of New York er også inkluderet med flere rabatkort til New York, såsom New York Pass og Sightseeing Flex Pass.

Hvad koster billetter til Museum of the City of New York?

Museum of the City of New York (MCNY) billetter koster fra 145 kr.

Hvad er Museum of the City of New York?

Museum of the City of New York (MCNY) er et museum på Manhattan med New Yorks historie og kunst som omdrejningspunkt. Læs alt om museet her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev