LEGOLAND New York Resort billetter

Køb billetter nu
LEGOLAND New York Resort billetter

Billetter til LEGOLAND i New York er nu tilgængelige! Denne LEGOLAND forlystelsespark i New York drejer sig om LEGO. Forlystelsesparken består af syv dele, som kaldes “lande”. I de syv forskellige lande kan man lege og bygge med klodserne, men der er også rutsjebaner og andre forlystelser for både små og større børn. LEGOLAND New York Resort henvender sig til børn fra 2 til 12 år. Billetten inkluderer transport fra Port Authority på Manhattan.

Køb dine billetter til LEGOLAND New York Resort inklusiv transport her

Contents

Attraktioner i LEGOLAND New York Resort

Forlystelsesparken for børn er opdelt i syv forskellige lande. Der er f.eks. LEGO Pirates, hvor alt drejer sig om pirater og vand. Eller besøg LEGO Castle, hvor en rutsjebane i form af en drage kører rundt om slottet. LEGO NINJAGO World er baseret på de ninja-lignende figurer fra LEGO. Her kan børnene forvandle sig til en rigtig ninja.

Lidt mere rolige attraktioner er til at finde i LEGO City, hvor børnene kan køre LEGO-biler eller hjælpen med at slukke en brand. Miniland består af ti forskellige byer, og deres attraktioner er bygget med mere end 22 millioner klodser. I Bricktopia kan børnene genskabe alt det, de har set i løbet af deres dag i LEGOLAND NY. LEGO kunstværker kan ses i Brick Street.

Erics tip: “Du kan opleve LEGOLAND New York Resort på én dag. Parken henvender sig til børn, så afstandene mellem de syv lande er ikke særlig store. Jeg anbefaler, at du bestiller en billet med transfer inkluderet fra Manhattan. På den måde kan du besøge LEGOLAND New York meget nemt og komfortabelt.”

Faciliteter i LEGOLAND NY

I alle syv lande er det muligt at få noget at drikke eller et måltid mad på cafeér, restauranter eller ved food trucks. Der er et bredt udvalg, lige fra sandwiches og snacks til burgere og pizza. Desuden er der en række butikker, der sælger LEGO, som man ikke kan finde andre steder. Du kan også købe souvenirs til at huske din dag på LEGOLAND New York Resort.

Praktiske oplysninger

Bemærk venligst, at du ikke kan betale med kontanter på LEGOLAND New York Resort, du kan kun betale med betalingskort. Før du kommer ind i parken, vil dine ejendele gennemgå et sikkerhedstjek.

LEGOLAND ligger uden for Manhattan. Fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan kan du tage en direkte transfer til forlystelsesparken i staten New York.

  • Lokation: LEGOLAND New York Resort, One Legoland Blvd, Goshen, New York.
  • Åbningstider: Parken er ikke åben hver dag, og de dage, hvor parken er åben eller lukket, varierer alt efter perioden. Tjek, hvornår parken er åben, før du rejser til New York.
  • Alder: Henvender sig til børn mellem 2 og 12 år. Børn under 3 år behøver ingen billet til LEGOLAND New York. Du betaler kun for transporten.

Køb dine billetter til LEGOLAND New York Resort inklusiv transport her

Køb dine billetter til LEGOLAND New York Resort her

LEGOLAND New York Resort billetter - LEGO Miniland LEGOLAND New York Resort billetter - forlystelse

Hvad koster en billet til LEGOLAND New York Resort?

Billetter til LEGOLAND New York Resort inklusiv transport er tilgængelige fra 1,262 kr.

Hvor er LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort ligger i staten New York. Adressen er One Legoland Blvd, Goshen, New York.

Hvilken aldersgruppe er LEGOLAND New York Resort beregnet til?

LEGOLAND New York Resort henvender sig til børn fra 2 til 12 år. Læs mere her.

Hvordan kommer jeg til LEGOLAND New York Resort?

Shuttlebusser afgår fra Port Authority på Manhattan direkte til LEGOLAND New York Resort. Book din billet inklusiv transfer her.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev