Leje robåd i Central Park

Leje robåd i Central Park - The Loeb Boathouse

At leje robåd i Central Park er en afslappende måde at udforske området på. Leje af robåd er kombineret med leje af cykel, hvilket giver dig god mulighed for rigtigt at få set parken. Book denne aktivitet i New York, inden du rejser, for det er den eneste mulighed for at bestille leje af robåd i Central Park online. Med denne pakke får du den ultimative Central Park-oplevelse. Begynd eksempelvis dagen med at cykle på  hovedstien rundt i parken. Parker så cyklen ved The Loeb Boathouse,  og hop ned i en af de mange robåde her. Efter 1 time på Central Park Lake har du nu resten af dagen til at tage på opdagelse i byen på cykel.

Desværre er denne pakke ikke længere tilgængelig. Oplev ting at se og lave i Central Park.

Contents

Leje af cykel og robåd i Central Park

Har du har planer om at fri til din kæreste, mens du er i New York? Så er en robåd i Central Park det perfekte sted at gøre det. Rejser du med børn, så vil de helt sikkert synes, det er sjovt at hjælpe til med at ro båden og at se ænderne helt tæt på. Det er en rigtig newyorker-oplevelse at leje robåd i Central Park, og du har sikkert set folk sejle rundt på søen i en film eller to. Nu kan du selv få denne specielle oplevelse og kombinere leje af cykel og robåd i Central Park. Du henter din cykel tidligt om morgenen tæt på indgangen til parken. Hvor du cykler hen, bestemmer du selv. Du kan for eksempel lægge ud med at cykle gennem parken. Hvis du følger den store hovedsti, så får du hele parken at se. Når du kommer til The Loeb Boathouse, så parker cyklen, og tilbring en time i en klassisk robåd på Central Park Lake.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet, eller du kan bruge det som mobilbillet ved at vise det frem på din mobiltelefon.

  • Varighed: 1 hel dags leje af cykle og 1 times leje af robåd.
  • Afgangssted: i nærheden af Central Park
  • Åbningstider i cykeludlejningen:
    • april-oktober: kl. 09.00-19.00
  • Åbningstider ved bådudlejningen: vejret tillader det fra kl. 10:00 til solnedgang
  • Leje af cykel, hjelm, cykellås, cykelkurv og kort er inkluderet
  • Denne aktivitet er sæsonbestemt

Leje robåd i Central Park - Central Park Lake Leje robåd i Central Park - Par i robåd

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev