Lincoln Center for the Performing Arts

Lincoln Center in New York

Lincoln Center for the Performing Arts i New York er et af verdens førende centre for scenekunst. Selve centret er stort – 16,3 hektar – og det er stedet at tage hen, hvis man vil have en perfekt aften i byen. Komplekset består af tre hovedbygninger og et udvalg af faciliteter til både indendørs og udendørs forestillinger.

Her kan du nyde verdenskendt opera, ballet, dans, koncerter eller andre forestillinger. Køb dine billetter på forhånd for at være sikker på en plads.

 

Klik her for mere information om billetter til Metropolitan Opera

Klik her for mere information om billetter til New York City Ballet

Køb dine billetter til New York Philharmonic her

Contents

Lincoln Center i New York

Lincoln Center i New York blev bygget i forbindelse med byfornyelsesprojektet på Lincoln Square, som blev igangsat af Robert Moses i 1950’erne. De tre hovedbygninger er David Geffen Hall, (tidligere kaldt Avery Fisher Hall), Metropolitan Opera House og David H. Koch Theater (tidligere kaldt New York State Theater). Bygningerne er alle verdensberømte for de koncerter, operaer og balletter, der fremføres her. Ud over Met Opera og New York City Ballet er Lincoln Center hjemsted for New York Philharmonic. Den kendte musikskole Juilliard School ligger også i Lincoln Center.

Hvordan kommer jeg til Lincoln Center?

Lincoln Center ligger på Upper West Side, mellem West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Du kan tage subway-linje 1 til 66th Street/Lincoln Center Station, som er den nærmeste station. Du kan også tage subway-linje A, B, C eller D til Columbus Circle, og derfra gå mod nord. Der er ikke den store fare for, du overser det!

Restauranter i nærheden af Lincoln Center

Der er en række gode restauranter i nærheden af Lincoln Center, hvor du kan tage hen og spise middag, før du tager til en forestilling. Tag f.eks. på The Smith, Som ligger lige over for Lincoln Center. For en helt særlig aften i byen kan du tage til Columbus Circle, hvor du kan finde endnu flere restauranter, der passer til lejligheden. Prøv Blue Ribbon Sushi Bar & Grill eller Porter House. Eller hvis du vil spise middag med flot udsigt, så kan du bestille bord på Robert NYC. Denne elegante og stilfulde restaurant har en vidunderlig udsigt over Columbus Circle og Central Park. Alle restauranter ligger i gåafstand fra Lincoln Center.

Lincoln Center i New York - Lincoln Center om aftenen

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev