2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Middagscruise i New York (3 timer)

Middagscruise i New York (3 timer)

Køb billetter nu
Middagscruise i New York

Et middagscruise i New York er den perfekte afslutning på en dag med shopping og sightseeing. På dette cruise med middag i New York kan du nyde lækker lokal mad, mens du sejler langs Hudson River. Båden stævner ud fra Pier 40, som du kan komme til ved at tage subway-linje 1 eller 2 til Houston Street. Middagen starter med hors d’oeuvres efterfulgt af tre retter fra en a la carte-menu. Hvis du virkelig vil flotte dig, så kan du opgradere til en bord ved vinduet med en flaske mousserende vin til.

Book dine billetter til et middagscruise her

Romantik under Brooklyn Bridge

Efter middagen tager DJ’en over, så sæt kurs mod dansegulvet, eller tag en romantisk gåtur på det øverste dæk. Ombord på båden er der en bar, hvor du kan købe drikkevarer. På bådturen sejler du langs Hudson River, rundt om Manhattans tip og under Brooklyn Bridge. Glæd dig til at se New Yorks fantastiske skyline med berømte bygninger som Empire State Building og One World Trade Center. På tilbagevejen stopper båden foran Frihedsgudinden længe nok til, du kan få en selfie med hende. Det bliver en uforglemmelig aften!

Erics tip: For omkring 200 kr. per person kan du opgradere til et bord ved vinduet med en flaske mousserende vin. Dette er billigere end at bestille en flaske mousserende vin ombord på båden, og så er den gode udsigt sikret. Det er derfor helt klart en opgradering, jeg vil anbefale. Selvom der ikke er nogen officiel dresscode, så sørg for at tage pænt tøj på. Børn er velkomne, men jeg vil ikke anbefale denne bådtur til børn under 12 år.

Middagscruise i New York - Opgradering til bord ved vinduet Middagscruise i New York - Skyline

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du enten kan printe ud og bruge som billet til bådturen. Du kan også vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Pier 40
  • Afgangstid: klokken 19.00

Book dine billetter til et middagscruise her

Middagscruise i New York - One World Trade Center Middagscruise i New York - Frihedsgudinden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter