Middagscruise i New York (3 timer)

Middagscruise i New York

Et middagscruise i New York er den perfekte afslutning på en dag med shopping og sightseeing. På dette cruise med middag i New York kan du nyde lækker lokal mad, mens du sejler langs Hudson River. Båden stævner ud fra Pier 40, som du kan komme til ved at tage subway-linje 1 eller 2 til Houston Street og gå det sidste stykke. Middagen starter med hors d’oeuvres efterfulgt af tre retter fra en a la carte-menu. Hvis du virkelig vil flotte dig, så kan du opgradere til en bord ved vinduet med en flaske mousserende vin til.

Desværre er dette krydstogt ikke længere tilgængeligt
Se en oversigt over andre cruise med middag her

Romantik under Brooklyn Bridge

Efter middagen tager DJ’en over, så sæt kurs mod dansegulvet, eller tag en romantisk gåtur på det øverste dæk. Ombord på båden er der en bar, hvor du kan købe drikkevarer. På bådturen sejler du langs Hudson River, rundt om Manhattans tip og under Brooklyn Bridge. Glæd dig til at se New Yorks fantastiske skyline med berømte bygninger som Empire State Building og One World Trade Center. På tilbagevejen stopper båden foran Frihedsgudinden længe nok til, du kan få en selfie med hende. Det bliver en uforglemmelig aften!

Erics tip: For omkring 200 kr. per person kan du opgradere til et bord ved vinduet med en flaske mousserende vin. Det er billigere end at bestille en flaske mousserende vin ombord på båden, og så er den gode udsigt samtidig sikret. Det er derfor helt klart en opgradering, jeg vil anbefale at vælge. Selvom der ikke er nogen officiel dresscode, så sørg for at tage pænt tøj på. Børn er velkomne, men jeg vil ikke anbefale at tage børn på under 12 år med på denne bådtur.

Middagscruise i New York - Opgradering til bord ved vinduet Middagscruise i New York - Skyline

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bruge som billet til bådturen. Du kan også blot vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Pier 40
  • Afgangstid: kl. 19.00

Middagscruise i New York - One World Trade Center Middagscruise i New York - Frihedsgudinden

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev