New York Architecture Tour

Køb billetter nu
New York Architecture Tour NYC

Tag på en New York Architecture Tour, og lær en masse om Manhattans fantastiske arkitektur. Turen varer 2,5 time, og undervejs fortæller guiden dig en masse om byens mange skyskrabere og unikke bygninger. Du og resten af turgruppen bliver ført rundt til adskillige ikoniske bygninger i Midtown, og efter turen har du masser af spændende facts, du kan fortælle dine venner om New York Citys unikke arkitektur!

Book New York Art Deco and Architecture Tour her 

Contents

Manhattans arkitektur

Ved Bryant Park starter du med at udforske den ikoniske arkitektur på Manhattan. Herfra fortsætter turen gennem Midtown, og undervejs passerer I flere arkitektoniske mesterværker med særlig fokus på Art Deco bygninger. Du finder ud af, hvad der gør Grand Central Terminal så speciel, og du får den kendte Chrysler Building at se. På turen får du desuden set nogle af byens skjulte perler, og du får lejlighed til at se dig omkring indenfor nogle af stederne, I kommer forbi. New York Architecture Tour er et must for enhver, der er interesseret i arkitektur, og for enhver der gerne vil lære mere om byens historie.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan fremvise værdibeviset på din smartphone.

  • Varighed: 2,5 time
  • Afgangssted: Ved siden af Bryant Park
  • Afgangstid: kl. 10.00

Book New York Art Deco and Architecture Tour her

Er du træt af at gå? Tag på Manhattan Architecture Cruise for at lære mere om New Yorks landemærker.

New York Architecture Tour - Public Library New York Architecture Tour - E 42nd Street

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev