New York Architecture Tour

Køb billetter nu
New York Architecture Tour NYC

Tag på en New York Architecture Tour, og lær en masse om Manhattans fantastiske arkitektur. Turen varer 2,5-3 timer, og undervejs fortæller guiden dig en masse om byens mange skyskrabere og unikke bygninger. Turen starter nær FN’s hovedkvarter på det østlige Manhattan. Herfra bliver du og resten af turgruppen ført videre rundt til adskillige bygninger i Midtown. Ovenpå turen har du masser af spændende facts, du kan fortælle dine venner om New York Citys unikke arkitektur.

Book New York Architecture Tour her

Hvis turen ikke er tilgængelig på din foretrukne dato, kan du booke denne art deco- og arkitekturtur

Manhattans arkitektur

Videre fra FN’s hovedkvarter udforskes arkitekturen på det østlige Manhattan, bl.a. Tudor City, som er et roligt åndehul midt i den travle storby. Herfra fortsætter turen mod Times Square, og undervejs passerer I flere arkitektoniske mesterværker. Du finder ud af, hvad der gør Grand Central Terminal så speciel, og du får den kendte Chrysler Building at se. New Yorks Theatre District udforsker I også, og gennem Midtown lægger I vejen forbi steder, der er kendt fra film og tv-serier. På turen får du desuden set nogle af byens skjulte perler, og du får lejlighed til at se dig omkring indenfor nogle af stederne, I kommer forbi. New York Architecture Tour er et must for enhver, der er interesseret i arkitektur, og for enhver der gerne vil lære mere om byens historie.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan fremvise værdibeviset på din smartphone.

  • Varighed: 2,5-3 timer
  • Afgangssted: tæt på FN’s hovedkvarter
  • Afgangstid: kl. 11.00

Book New York Architecture Tour her

New York Architecture Tour - Public Library New York Architecture Tour - E 42nd Street

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev