New-York Historical Society

New York Historical Society

New-York Historical Society er et museum med udstillinger om New York og USA’s historie. New-York Historical åbnede dørene i 1804, hvilket før det til et af de ældste museer i New York. Dette museum på Upper West Side har både permanente og skiftende udstillinger om emner som slaveri, kvinders rettigheder og politik, hvilket gør det til et interessant og lærerigt sted at besøge.

Køb billetter til New-York Historical Society her

Contents

New-York Historical Society

På New-York Historical Society fremvises 400 års historie gennem skulpturer, tegninger, statuer og meget mere. Museet er også sjovt for børn, da der er en særlig fløj, hvor de kan lære mere om historien gennem leg, og et imponerende auditorium, der viser kortfilm, som giver et klart billede af historien.

Jeg anbefaler, at man starter på toppen af museet og løbende arbejder sig ned. Et besøg på museet kan fint kombineres med American Museum of Natural History, som ligger lige ved siden af.

Gallery of Tiffany Lamps

The Gallery of Tiffany Lamps fremviser mere end 100 forskellige Tiffany lamper. Lamperne har lampeskærme lavet af buet glas og er udstillet i et smukt oplyst rum, der er unikt og yderst fascinerende at gå igennem.

Mød præsidenten og Oval Office

Tag et billede i Det Hvide Hus’ Ovale Kontor, den amerikanske præsidents kontor, som er blevet genskabt ned til hver detalje. Her kan du se, hvordan præsidenterne udførte deres roller, samt nogle ikoniske genstande, der er relateret til dem. For eksempel kan du se den bibel, der blev brugt under George Washingtons indsættelse i 1789.

New York Historical Society mød præsidenten og Oval Office New York Historical Society - Kunst

Objects Tell Stories

North Gallery viser New Yorks historie gennem nøje udvalgte genstande fra museets permanente samling. Du kan bl.a. se memorabilia fra 9/11, genstande fra slaveriet og en tegning af Keith Haring relateret til HIV.

Center for Women’s History

Ud over de forskellige udstillinger har museet også et separat center for kvinders historie. Center for Women’s History illustrerer, hvordan kvinder af alle racer, klasser og kulturer har skabt forandring og lighed i New York og hele Amerika.

DiMenna Children’s History Museum

Museets børnefløj, DiMenna Children’s History Museum, ligger på stueetagen. Her kan børn lege og lære mere om historien på samme tid, og de kan også se, hvordan børn levede i forskellige perioder, samt deres tøj, legetøj og meget mere

New York Historical Society - Objekter New York Historical society - DiMenna Childrens History Museum

Erics tip: “NY Historical Society er ideelt placeret, da det ligger lige ved siden af American Museum of Natural History. Det ville virkelig være en skam ikke at tage et kig herind, hvis du er i området, især hvis du har et rabatkort, som New York Pass eller Sightseeing Day Pass, der giver dig gratis adgang.”

Praktisk Information

Du kan også kombinere dit besøg på New-York Historical Society  med en gåtur i Central Park, i den modsatte retning af museet.

  • Lokation: 170 Central Park West
  • Åbningstider:
    • Museet er åben fra tirsdag til søndag
    • Lukket på mandage

Køb billetter til New-York Historical Society her

Hvor køber man billetter til New-York Historical Society?

Billetter til New-York Historical Society kan købes online før dit besøg.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev