New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs billetter 2024

New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs billetter

NBA Playoffs billetter til New York Knicks og Brooklyn Nets kan købes online. NBA Playoffs er basketballkampe, hvor sæsonens 16 bedste hold kæmper om at blive NBA champions. Playoffs starter i april og varer indtil juni. Nedenfor vil jeg forklare, hvordan man får fat i billetter til Knicks og Nets, og ikke mindst hvad NBA Playoffs indebærer.

Billetter til Playoffs er endnu ikke tilgængelige
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Køb dine New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs billetter her

New York Knicks and Brooklyn Nets Playoffs Tickets

Når et af New York-holdene når hele vejen til NBA Playoffs, er det muligt at købe billetter til New York Knicks eller Brooklyn Nets billetter, til disse særlige kampe. Da der er stor efterspørgsel på disse billetter, er de dyrere end almindelige sæsonbiletter, så have dette i mente, når du planlægger din rejse til New York.

Bemærk: Tjek dato og klokkeslæt for kampen, når du køber billetter til Brooklyn Nets eller New York Knicks playoffs. Hvis du ser TBA eller TBD, betyder det, at dato og/eller tidspunkt endnu ikke er bekræftet. I dette tilfælde vides det endnu ikke, om kampen bliver spillet eller hvornår.

Hvis datoen eller tidspunktet for kampen ændres, og du derfor ikke længere har mulighed for at deltage, vil du ikke være i stand til at få dine penge tilbage. Men hvis en kamp bliver aflyst, f.eks. fordi et af holdende taber, og kampen ikke længere bliver spillet, får du pengene tilbage.

2024 NBA Playoffs - nuværende status

  • New York Knicks: Sæsonen er ovre
  • Brooklyn Nets: Sæsonen er ovre

NBA Playoffs

New York Knicks og Brooklyn Nets spiller i den almindelige basketballsæson fra oktober til april. Begge hold spiller i Eastern Conference (det østlige Nordamerika). I Eastern Conference og otte hold fra Western Conference (det vestlige Nordamerika) i playoffs for at kæmpe om mesterskabstitlen.

Play-in

De seks bedste hold fra begge ‘Conferences’ går direkte videre til playoffs. Holdende på 7.-10. pladsen i begge konferencer kæmper om de sidste pladser i en play-in-turnering efter sæsonen, og de kan også gå videre til slutspillet. Som et resultat vil 16 hold spille mod hinanden i NBA playoffs.

Best-of-Seven serien

Vinderen af NBA playoffs bliver fundet i en best-of-seven serie.

Kort fortalt: Det første hold, der vinder 4 kampe, går videre til næste runde. Det hold der tabte er ude af NBA playoffs. Der vil maksimalt blive spillet 7 kampe pr. runde.

Der er mindst fire kampe, hvilket betyder, at hvert hold spiller mindst to kampe på hjemmebane. Det hold, der vinder fire kampe, går videre til næste runde.

Når et hold kun har vundet en, to eller tre kampe, spilles der flere kampe – op til et maksimum på syv kampe; deraf udtrykket “bedst ud af syv”. En femte, sjette eller endda syvende kamp spilles, indtil et hold har vundet fire kampe.

NBA-finalerne er mellem de to tilbageværende hold og finder sted i slutningen af maj og begyndelsen af juni for at afgøre ligavinderen. Bedst-af-syv-formatet bruges også til finalerne. Vinderen går hjem med Larry O’Brien Championship Trophy!

Nets og Knicks playoffs program i New York

New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs billetter - NBA Playoffs

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev