Black Friday

BlackFridayWebsite

Black Friday Sightseeing Day Pass Up to 37Sightseeing Day Pass

Få op til 37% rabat på Sightseeing Day Pass til børn (op til 12 år). Plus 28% rabat på alle Sightseeing Day Passes til voksne! Rabat på alle kortene er et unikt tilbud under  Black Fridat-udsalget. Et Sightseeing Day Pass er perfekt, hvis du gerne vil se og lave så meget som muligt under dit ophold. Brug koden “ERICOFFER”.

Køb Sightseeing Day Pass her

Black Friday Booking 30Booking.com: Spar mindst 30%

Spar mindst 30% på korte og længere ophold i ind- og udland. Gå ikke glip af årets udsalg!

Se Black Friday-tilbud her

Black Friday New York Pass Up to 30New York Pass

Køb New York Pass nu, og få 30% rabat! Du køber kortet til et bestemt antal dage, og så har du adgang til mere end 100 attraktioner og ture i New York. Inklusive chancen for at vinde en helikoptertur!

Køb dine New York Pass her

 

Sightseeing Flex Pass

Få op til 28% rabat på Sightseeing Flex Pass til børn (op til 12 år). Plus 10% rabat på alle Sightseeing Flex Passes til voksne! Rabat på alle kortene er et unikt tilbud under Black Friday-udsalget. Flex Pass er et af de rabatkort, jeg bedst kan lide, da det er en fleksibel løsning til en god pris. Brug koden “ERICOFFER”.

Køb Sightseeing Flex Pass her

DK - BlackFriday - MetrocardsGratis levering af MetroCards

Kun i dag: gratis levering af MetroCards ved køb af en pakkeløsning med rabatkort. Bestil i dag, og få dine MetroCards med posten, inden du rejser.

Bestil dine MetroCards her

 

 

Tilbuddene på denne side gælder, så længe lager haves. Rabatterne gælder kun ved bestilling via hjemmesiden under Black Friday- og Cyber Monday-udsalget. Det er ikke muligt at opnå rabat på bestillinger med tilbagevirkende kraft.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter