New York til Niagara Falls dagstur med bus

Køb billetter nu
New York til Niagara Falls dagstur med bus

Tag på New York til Niagara Falls dagstur med bus, og besøg de berømte vandfald på én dag. Niagara Falls er blandt de største vandfald i verden, og du kan besøge dem på din ferie i New York! Forbered dig på en lang dag med meget transporttid, som dog er det hele værd. Det er nemlig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse at se de ikoniske vandfald. Dagsturen er en unik mulighed for at se Niagara Falls på din tur til New York.

Book en New York til Niagara Falls dagstur med bus her

Contents

Maid of the Mist

Du hopper på bussen meget tidligt om morgenen ved et centralt mødested. Køreturen til Niagara Falls tager i alt omkring 7-8 timer, afhængigt af trafikken. Bussen har (begrænset) wi-fi og et toilet. På halvvejen er der en kort pause, hvor du får lejlighed til at strække benene lidt. Da jeg var afsted på turen, ankom jeg til vandfaldene sent på formiddagen, og steg om bord på den berømte færge Maid of the Mist med det samme (billetterne kan købes på stedet). Færgen sejler tæt på vandfaldene. Alle ombord får en poncho, men det er nu ingen luksus, da vandet plasker med en utrolig kraft få hundrede meter borte. Bådturen er virkeligt et must, hvis du besøger Niagara Falls.

New York til Niagara Falls dagstur med bus - Maid of the Mist New York til Niagara Falls dagstur med bus - Udsigt fra Maid of the Mist

Goat Island

Efter bådturen havde jeg tid til at se mig omkring på egen hånd. Jeg besluttede mig for også at besøge observationstårnet, som byder på en fantastisk udsigt over Niagara Falls. Hvis du ikke er gangbesværet, anbefaler jeg, at du også tager op i Crow’s Nest. Du skal bestige temmelig mange trapper for at nå dette udsigtspunkt, men udsigten er det værd. Crow’s Nest er tættere på vandfaldene end observationstårnet, og udsigten er virkelig smuk. Sørg for at have din poncho med, for her bliver du også våd. Turens sidste stop ved vandfaldene er ved Goat Island. Øen ligger midt i Niagara River, mellem Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls. Her har du en helt anden udsigt over vandfaldene. Om eftermiddagen stiger du på bussen med kurs tilbage mod Manhattan Du ankommer sent om aftenen.

Erics tip: “Jeg har været på denne dagstur to gange! Du har en meget lang dag i vente, men som belønning vil du få rigtig meget af landet at se! Prøv at få nogle ekstra timers søvn undervejs i bussen. I vil stoppe for at få noget mad og drikke på vejen, men jeg anbefaler at tage nogle snacks og drikkevarer med i bussen.
Tjek vejret i Niagara Falls før du tager til vandfaldende, da vejret kan være anderledes end i New York.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet til dagsturen, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Afgangstidspunkt: klokken 04.00

Book en New York til Niagara Falls dagstur med bus her

New York til Niagara Falls dagstur med bus - Udsigt fra udsigtspunkt

Kan du tage en dagstur fra New York Niagara Falls?

Den mest praktiske måde at rejse fra New York til Niagara Falls på er at booke en guidet tur. Du kan endda besøge vandfaldet på en dagstur. Læs mere her.

Hvordan kan man komme til Niagara Falls fra New York?

Hvis du vil besøge de berømte vandfald, kan du tage en bustur fra New York til Niagara Falls. Så får du en masse at se på en dag. Book her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev